cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majčice 2009 - 3. del

clock-img

14.03.2009, 16:57

clock-img

Anonimen

zdej bomo pa šli gregorčke spuščat oz. sin jih bo šel na vrhniko k teti od možauser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2009, 17:02

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

1.     AKP                                                                             122 cm
2.     mani2                                                                          114 cm
3.     leela                                                                            113 cm
4.     KatMat, petra a                                                           111 cm
5.     k.tja, Lalica1                                                                110 cm
6.     cveka30                                                                       109 cm
7.     zmajama                                                                      107 cm
8.     mayflower                                                                    106 cm
9.     elyy                                                                              105 cm
10.   Chiara82, Biba Maja, andrejka, Petrazg, Blueeyes      104 cm
11.   peneja                                                                         103 cm
12.   maja1488, christiana21, pokica_                                 102 cm
13.   dito, dudica1, copka                                                    100 cm
14.   ledenka                                                                        99 cm
15.   Oliveoyl, lunica77                                                         98 cm
16.   vanilla, mary12                                                             97 cm
17.   U_SURDI, palacinka                                                      96 cm
18.   Hanaja                                                                          94 cm
19.   lake, lananai                                                                 95 cm
20.   miška 82                                                                       90 cm
21.   BarbyD                                                                          88 cm
22.   masi                                                                              86 cm

user posted image

clock-img

14.03.2009, 17:08

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

A nobene ni???user posted image  Vse martinčkate?user posted image
Moj je se je šel razvajat na tajsko masažo (darilo za rd), jst pa za rač. Moji princes krofki so narjeni in zelo zelo slastni! user posted image

Glih jem solato rio mare in eno žemljo, je že dolgo nazaj od kosila. Pol si bom pa privoščila kavico, princesko, pa branje knjige. Včasih je tud fajn samevatuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

14.03.2009, 17:11

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

o pokica jaz sm tud ratala lačna zdejle...user posted image
ja včasih prav paše bit mal sam...no samo ne prav dolgo....user posted image

clock-img

14.03.2009, 17:14

clock-img

Anonimen

no jz sem tud tukaj, pa kmal grem!!!
no ve kr samevajta jz dost med tednom samevam tako da mi paše čez vikend med deca domauser posted image

clock-img

14.03.2009, 17:18

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

O Dudica in Čveka sta tudi tuuser posted image . Dudica si šla jest? Kam pa bežiš Čveka? Jst sem zdaj pojedla rio mare solato, pa eno žemljo zraven, pa mi ribe niso ble dovolj za večerjo, sem še šla po en kruh z vratovinouser posted image . Upam, da me zdaj ne bo lakota grabla zadnja 2 mes, če je do zdaj bilo vse normalnouser posted image

clock-img

14.03.2009, 17:18

clock-img

Anonimen

pokica: sem ti glih kar poslala ZS!!! sej vem kompliceram, sam želim da dobiš tisto kar te zanima ne pa tisto k te ne!!!
l.p

clock-img

14.03.2009, 17:19

clock-img

Anonimen

gremo gregorčke spuščat na vrhniko po potokuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2009, 17:21

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Že čekiram Čveka! Mene je pa tako neprijetno začelo špikat v popku zdajle, da sem morala malo masirati da je popustilo.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 14.3.2009 17:24:24 >

clock-img

14.03.2009, 17:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Že čekiram Čveka!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2009, 17:25

clock-img

Anonimen

ok dogovorjeno dobiš v drugem tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2009, 17:26

clock-img

Anonimen

no zdej pa grem, bot te fajn se pišemo jutriuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2009, 17:27

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

user posted image hvala!

Jst sem pa danes prebrala že 130 strani knjige, si nisem mislila da bom tako navdušeno brala zdaj v nosečnosti, mi prej knjige niso glih tolk dišaleuser posted image .

Me zanima če moj že kaj uživa na masažiuser posted image upam samo da ne stoka kaj preveč tam tisti tajkiuser posted image

clock-img

14.03.2009, 17:28

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

uživaj Cveka30! user posted image

clock-img

14.03.2009, 17:33

clock-img

psaša

pencil-img

973

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

gremo gregorčke spuščat na vrhniko po potokuuser posted image user posted image user posted image

Potem se pa vidimo, mi gremo tudi.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

clock-img

14.03.2009, 19:28

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

ma zdej saem razkurjena... nč vam nam napisala... 5x sem napisala pa skoz error... ks em pa skopirala pa ni hotl objavt

tko da samo lep večer vsem

clock-img

14.03.2009, 20:45

clock-img

Anonimen

hudo ženske....10 dni me ni tukaj gori pa naklofate skoraj 120 strani....

dajte mi torej kratko in jedrnato povedat, kakšne papirje vse moramo urediti ?

Torej :

- za porodniško
- za očetovski dopust
- za paket/denar
- za.... ?

clock-img

14.03.2009, 20:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Potem se pa vidimo, mi gremo tudi.user posted image

kakšna gužva, k na sejmuuser posted image user posted image user posted image nš je bil tojk navdušen da me je skojz naprej vlaču nisem mogla nč okol gledatuser posted image no ja sej se ni videl k je bla temauser posted image super je blo, drug let bomo ponovili user posted image user posted image user posted image user posted image

psaša: sem srečala eno nosečko, sam ne vem če si bla to ti, no ja če si bla jz sem mela rdečo jakno, pa enga fanta k me je skojz naprej vlekuuser posted image

no sam tolk na hitrer
lep večer pa se pišemo jutriuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2009, 20:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

hudo ženske....10 dni me ni tukaj gori pa naklofate skoraj 120 strani....

dajte mi torej kratko in jedrnato povedat, kakšne papirje vse moramo urediti ?

Torej :

- za porodniško
- za očetovski dopust
- za paket/denar
- za.... ?

za orodniško in paket dobiš od svojega G. tri izvode: enega obdrži ginekolog, en izvod neseš svoji os.dr., en izvod pa neseš na socialo, in tam ti vse povejo in razložijo, izpolneš za paket, dobiš paperje k jih moreš v službo poslat za porodniško, pa tam tud dobiš paperje za očetovo porodniško, ki pa jo nese na socialo po rojstvu otroka!!!!

clock-img

14.03.2009, 20:54

clock-img

Leela

pencil-img

3101

živjo,

tudi jaz sem bila na sejmu. Strašna gužva, sploh se nisi mogel ustaviti, ker te je folk kar naprej vlekel. Kupila sem pa 2 tortici in muffin user posted image . Sta bila pa moja deca cel dan zoprna, tako da je bil kar naporen dan.
Lahko noč.

Lina: kar potrebuješ-papirje, vidiš na 1 strani te teme, je lananai prilimala linke.

clock-img

14.03.2009, 21:31

clock-img

elyy

pencil-img

461

ojla punce....
že dva dni me ni blo nč gor....comp se mi je sesu tko d sm ga mogla ponovno vse naložit!!tko d je to tko...
dans sm bla v leclerku taka gužva d je kr za znort blo!!
šla sm po jogi za posteljcouser posted image
pa dons sm ceu dan za mojga pikca monterala s fantom sobico tok sm bla navdušena pa vesela k sva jo končno dobilauser posted image
tko d sm bla celo popoudne doma,no upam d bo jutr lepo vreme d greva km vn na sprehod!!
lahko noč 

clock-img

14.03.2009, 21:45

clock-img

lake

pencil-img

3955

Da se vam še jst mal oglasm. Kar se papirjev tiče, mensezdi da mi je na socialni rekla, da za očetovski dopust lahko zrihtaš 30 dni pred porodom, ni treba šele po porodu.

Sicer pa zdej gledam Viktorje, kakšna bedarija. Vsak let je hujš, pa te neke večerne toalete.Očitno se naše vip ženske nč ne zgledujejo po modi ameriških viktorjev user posted image . Sej sploh ne vem zakaj gledam, ker se pol kr neki jezim.

clock-img

15.03.2009, 08:00

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dobro jutro

evo za vse ena  user posted image    in user posted image

clock-img

15.03.2009, 08:30

clock-img

Anonimen

dobro jutro

spali smo superuser posted image
sem pa pršla šele zdej do neta k je neki nagajal in nismo mel ne neta ne kabelske ničuser posted image no zdej pa mamo tako da bom visela tle goruser posted image
kaj boste kej počele danes, pr nas je prav lepo zunajuser posted image

clock-img

15.03.2009, 08:40

clock-img

Anonimen

no kaj a danes ni nobene tle goruser posted image

jz pa počivam, ker sem včeraj mal pretiravala in me danes vse boliuser posted image no sam da je sinko užival, zdaj mi bo dal pa mir en časa!user posted image tako da bom lepo počivala dans dopoldne, in cel tedenuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem