writing-img

RE: Majčice 2009 - 3. del

clock-img

26.03.2009, 17:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Petrazg kaj pa maš not če ni skrivnost?
jst sm tud frutabelo dala zravn user posted image user posted image

se ti bo pokvarla boš vidlauser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 17:58

clock-img

Anonimen

petrazg, pridna si! za porodnišnico si bom tudi morala še pripraviti...
Kar ne morem se privaditi misli, da je samo še dober mesec do konca... mi je kar fino biti noseča. Otroček je tako priden: malo pobrca in čisto nič ne jokauser posted image !

zoja, ja, je fino, če rodiš ponoči in če slučajno nimajo nobene hrane... čeprav je meni sestra ob polnoči prinesla juhico (to pa res ne vem, kje jo je dobila), ki mi je odlično pasala in me okrepčala. Si kar sestradan po porodu!

clock-img

26.03.2009, 17:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

JA TOLE BO PA IZGLEDALO NOCOJ NA NAŠI MIZI...user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 18:00

clock-img

Anonimen

še mal pa smo na 4 deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 18:01

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

AJA torbo za v porodnišnico si tud jaz že pripravljam...

clock-img

26.03.2009, 18:01

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Petrazg kaj pa maš not če ni skrivnost?
jst sm tud frutabelo dala zravn user posted image user posted image

No, vidiš , fajn da se malo pomenimo user posted image Meni res manjka kakšna čokoladka. Drugače nimam pa nič posebnega - osnovne stvari za osebno higieno, šampon za lase, britvico, pilco, gumice za lase, copate, nogavičke, 1moderc, spodnje hlačke, 2 majhni brisački za obraz (sej so tam, samo moje so mehke user posted image ), polnilec za telefon, kuli, list priznanja očetovstva, vložke (navadne). Za malega imam pa: dudico, rokavičke, nastavke za dojit...

Sej bom sigurno še kaj notri dala... brez skrbi, še ni čisto polna...

clock-img

26.03.2009, 18:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jz pa še nič ne pripravljam, kaj pa boste vzele s sabo?

clock-img

26.03.2009, 18:02

clock-img

Anonimen

Fanta se vračata - uredila sta zamenjavo in prosila, če iz skrinje dam pizzo. Vem, kaj sledi: risanke in pizza! Zraven pa ledeni čaj. In jaz , sladkornica, to dopuščam.

Vas še zvečer preberem - lp.

clock-img

26.03.2009, 18:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

a je katera že pripravila novi del majčic???

clock-img

26.03.2009, 18:05

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

user posted image No potem pa nas je že nekaj... Jst sem se pa sami sebi čudila kam se mi tako mudi...user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 18:06

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

user posted image No potem pa nas je že nekaj... Jst sem se pa sami sebi čudila kam se mi tako mudi...user posted image user posted image user posted image

ja nimaš kaj počasi se bliža pa če te še kaj prehiti moraš kar met...user posted image

clock-img

26.03.2009, 18:10

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

hm se dobro da si kaj povemo ker tud meni manjka še kr neki...
sam z dudiko nevem kaj nrdit a jo cem prekuhat pa pol spravt v torbo al kr cist novo? ne to najbrž ne...

Cveka majo frutabele dolgo casa rok, ji bo se tamali lohk jedu user posted image  sm jih zadnjic kupla celo škatlo....(kaj je z manouser posted image )

clock-img

26.03.2009, 18:11

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Fanta se vračata - uredila sta zamenjavo in prosila, če iz skrinje dam pizzo. Vem, kaj sledi: risanke in pizza! Zraven pa ledeni čaj. In jaz , sladkornica, to dopuščam.

No, jst sem pa mojega klicala, da naj se mimogrede ustavita v MC Donaldsu... Mi je ena naredila zdajle lušte... pa do regrata ne morem, pa mi to ostane... user posted image Sej ne prakticiram drugače tega... user posted image

clock-img

26.03.2009, 18:13

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Zoja dudiko prekuhaj. Jst imam  tisto plastično posodico za dudice, pa sem jo notri dala...

clock-img

26.03.2009, 18:14

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

no sej regrat al pa MCD... sta si ful podobna user posted image user posted image user posted image

jst bom pa toustek... njami...

clock-img

26.03.2009, 18:16

clock-img

Anonimen

hm se dobro da si kaj povemo ker tud meni manjka še kr neki...
sam z dudiko nevem kaj nrdit a jo cem prekuhat pa pol spravt v torbo al kr cist novo? ne to najbrž ne...

Cveka majo frutabele dolgo casa rok, ji bo se tamali lohk jedu user posted image  sm jih zadnjic kupla celo škatlo....(kaj je z manouser posted image )

jz bom dudo prekuhala, pol jo pa bom pospravla, sam jo moram še kupituser posted image
orenk poglej datum frutabele, da ne boš mela pretečen rokuser posted image veš delam v trgovini pa glih frutabele so take k te rade zaj... in ti ujide datum, ker na škatli tako piše na frutabeli pa drugačeuser posted image

clock-img

26.03.2009, 18:17

clock-img

Anonimen

jz sem pa sadno kupo jedla user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 18:17

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Dudica je odprla že 4. del user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 18:18

clock-img

Anonimen

Dudica je odprla že 4. del user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 18:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja zdej pa ne znam sezname ke dat user posted image

clock-img

26.03.2009, 18:19

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

17.12.09 .... mogoč bom takrat že spet nosečauser posted image user posted image user posted image  sam frutabele te ne bo več... user posted image

moj čmrlj kolca...mi trebuh privzdiguje... to zadnje čase kr pogosto počne...2x na dan sigurno... u MŠ so rekli da ko pije plodovnico se tko kao tolaži...(tko kot jaz k jem čokolado in nevem kaj še tud če mi ni treba)

clock-img

26.03.2009, 18:21

clock-img

Anonimen

17.12.09 .... mogoč bom takrat že spet nosečauser posted image user posted image user posted image  sam frutabele te ne bo več... user posted image

moj čmrlj kolca...mi trebuh privzdiguje... to zadnje čase kr pogosto počne...2x na dan sigurno... u MŠ so rekli da ko pije plodovnico se tko kao tolaži...(tko kot jaz k jem čokolado in nevem kaj še tud če mi ni treba)

sam da ma res tak datumuser posted image user posted image user posted image user posted image no drugače kaj pa veš lahko da resuser posted image user posted image

moj tud neke čudne gibe dela me kr zaboli, ko se premakneuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 18:30

clock-img

Anonimen

me ful čudi tale pritisk, zjutraj mam višjega kot zvečeruser posted image

clock-img

26.03.2009, 18:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

TAM JE TEMA PRIPRAVLJENA SAMO ŠE GLAVNI SEZNAM MANJKA KER GA JAZ NE ZNAM...TAKO DA...

clock-img

26.03.2009, 18:32

clock-img

Anonimen

200TKA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem