writing-img

RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa

clock-img

03.03.2009, 18:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ooo babnce!!nisem mela nic casa sm gor pridt ker sem sla v pisarno sele ob enajstih...se prej sem pa izgubljala zivce tam pr porodnisnici ko sem iskala eno uro parking!!!pa pop****!!!

jutri grem se po inekcijo za rh neg....upam da je ne dobis v rit...user posted image user posted image

a si bila v lenišah pr porodnišnici, ker midva z možem oz. mož je tud eno uro rabu da je dobu parker plac, ga je dobu tam odzat za pekarno na enosmerni

jest sem ga pol parkirala na ovinku na plocniku zadi pri tranzfuzijski-in upala da mi ga ne odpajkajouser posted image user posted image

no in a so ti gauser posted image zato imam pa jaz kar moža s sabouser posted image , jaz grem na pregled, on pa prkarišče išče user posted image user posted image user posted image

no a si bila v leonišču ???

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 3.3.2009 18:30:38 >

clock-img

03.03.2009, 18:29

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

o KATMAT pa ti si čist preveč pridna,zdaj tok delaš da sploh nimaš več časa za rr...user posted image
no važn da se maš fajn...za inekcijo pa nevem kam jo dobiš...user posted image

to pa verjamem ja imaš dobro podlago za po porodniški it na šiht...polahko lahko začneš...user posted image

jap delam k nora...sam je lustn bi se kr navadla tkole iz naslonjaca delat....ves bi mi blo tezko tkole presedlat iz fizicke radnje na sedenje ce nebi bila ze tri mesece v bolniskiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 18:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jaz zmeraj dobim parkirišče pri porodnišnici...nimam problema.če ni prej kaj frej pa zadaj za pekarno parkiram ...nikol nism eno uro iskala parker placa...user posted image

clock-img

03.03.2009, 18:31

clock-img

Anonimen

ti saj veš kaj ti paše, men pa neki paše pa ne vem kaj, ampak neki biuser posted image user posted image

jaz pa tocno vem kaj moja miska hoce-kej cokoladnega!!pa ji ne dam...pol me pa iz protesta brcauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 18:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tud jaz vem kaj mu paše...čokolada ali kaj drugega čokoladnega...user posted image

clock-img

03.03.2009, 18:33

clock-img

Anonimen

jaz zmeraj dobim parkirišče pri porodnišnici...nimam problema.če ni prej kaj frej pa zadaj za pekarno parkiram ...nikol nism eno uro iskala parker placa...user posted image

saj midva tud ne, danes je bla prav čudna gužvauser posted image

clock-img

03.03.2009, 18:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no in a so ti gauser posted image zato imam pa jaz kar moža s sabouser posted image , jaz grem na pregled, on pa prkarišče išče user posted image user posted image user posted image

leonišče??

bila sem na kliniki za tranzfuzijo slovenija...v uni ulci ki gre proti zadnjem vhodu porodnisnice-ena stavba prej....

clock-img

03.03.2009, 18:35

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

saj midva tud ne, danes je bla prav čudna gužvauser posted image

ma prelepo si se izrazila!!!guzva je bla nenormalna!!!

clock-img

03.03.2009, 18:37

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

zakaj pa nisi povedala da bos tam bi sli lahko na kaksno kavicouser posted image

clock-img

03.03.2009, 18:39

clock-img

Anonimen

leonišče??

bila sem na kliniki za tranzfuzijo slovenija...v uni ulci ki gre proti zadnjem vhodu porodnisnice-ena stavba prej....

aja, sem mislila ker je ena hodila po hodnikih in je mela majico pridem majauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 18:42

clock-img

Anonimen

zakaj pa nisi povedala da bos tam bi sli lahko na kaksno kavicouser posted image

saj sem povedala včeraj da imam pregleduser posted image user posted image user posted image no pa drugičuser posted image hodim k dr. blejec, ki ima ambulanto v leonišču, pa uz v porodnišniciuser posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 18:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mene ce kdaj vids me bos zlahka prepoznala...mam dolge blond lase (kateri stojijo v luft k se pol ure prej j**** dobit parking) pa belo-rdeco smucarsko bundo ki je ne morm vec zapeti (je pa edina ki mi je se kolikor tolk prav

clock-img

03.03.2009, 18:50

clock-img

Anonimen

no jaz vas za danes zapuščam, se pišemo jutruser posted image user posted image user posted image user posted image
lahko nočuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 18:51

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

grem pa jutr se enkrat...tko da ce se bos kje tam nahajala gremo komot na kavico

clock-img

03.03.2009, 18:51

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

nocko cveki...fajn se stiskaj

clock-img

03.03.2009, 18:52

clock-img

Anonimen

mene ce kdaj vids me bos zlahka prepoznala...mam dolge blond lase (kateri stojijo v luft k se pol ure prej j**** dobit parking) pa belo-rdeco smucarsko bundo ki je ne morm vec zapeti (je pa edina ki mi je se kolikor tolk prav

no bom gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz imam pa kratke rjave lase pa niso pokonc zarad parkiranjauser posted image user posted image user posted image imam pa rdečo jakno tako smučarsko, ker mi druga ni pravuser posted image user posted image user posted image

no pa lahko noč

clock-img

03.03.2009, 18:52

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

dudice pa tud ni vec tuki gor

clock-img

03.03.2009, 18:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image grem pa se jest kej pocet...hm...tok sem se hvalila da sem v nedeljo obesla tri zehte...hm...ja....sam tatretjo se zmer nisem pobralauser posted image user posted image   bi bil ze skrajni casuser posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 19:09

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dudice pa tud ni vec tuki gor

ma kaj me ni...moram vmes še kej narest...trenutno dajem malega spat...no ga daje moj...
jaz bom šla pa pod tuš pol pa pridem nazaj

okuser posted image

clock-img

03.03.2009, 19:30

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

NO JAZ SEM  user posted image

clock-img

03.03.2009, 19:40

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Pa že grem spančkat

lepo nočko vam želim 

user posted image

clock-img

03.03.2009, 19:44

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no evo...prave trnulčice ste!!

clock-img

03.03.2009, 19:44

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

nocko!

clock-img

03.03.2009, 20:24

clock-img

lake

pencil-img

3955

Očitno res vse hodte spat po risankahuser posted image , sej ni čudn da ste pol že navsezgodej pokonc.

No lahko noč!

clock-img

04.03.2009, 07:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

jaz sm že pokonc grem v vrtec pa pridem na zajtrk...user posted image
kako ste drugače,mene vse nekaj špika,jaz mislim da ne bom dočakala pdp-ja...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem