cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: imam eno vprašanje nujno prosim mi pomagajte

clock-img

28.02.2009, 09:35

clock-img

veveričica

pencil-img

343

6 mesecev  ima

clock-img

28.02.2009, 10:55

clock-img

benika

pencil-img

7793

NUK ima na cucljih napisano starost dojenčkov, Avent prav tako, nekje pri vrhu. Mislim pa, da ti pri Aventu pride v poštev dvojka, pri NUK-u pa enka.

clock-img

28.02.2009, 11:06

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Mi smo na cuclju št. 1 (Avent), pa je stara 7m. Vse ostalo ji preveč teče.

clock-img

28.02.2009, 15:28

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Veverička saj ni tako pomembna številka cuclja, kot pa kako je mala navajena vleči. Glede na to, da si ji do sedaj mleko gostila, se je navadila, da mora zelo vleči, če želi kaj dobit. In tako ti je vlekla tudi sedaj mleko. Saj se bo stanje normaliziralo. Jaz sicer uporabljam od nubya flaško, ki ima nastavljivo pretočnost. Pa je mali pri enem tednu čisto normalno jedel po št. 1 in po št. 3. Mož je šele po dveh mesecih sploh porajtal, da je razlika kako drži flaško. Še sedaj ga pa, če začne jesti na št. 1 in mu vmes obrnem na št. 3, oblije mleko in se skoraj utopi. user posted image

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

28.02.2009, 15:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.03.2009, 12:35

clock-img

blazka

pencil-img

554

IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Mislim, da z hrano nekatere prehitevate, na vsaki embalaži piše kdaj lahko kakšno hrano daješ otroku. Moj je prvič poskusil vodo na svoj prvi rojstni dan do takrat pa je bil isključno na mojem mleku.

Otrok do 1 leta izključno na materinem mleku - nobene druge hrane, ali samo nobene druge tekočine? Mi ni čisto jasno, ker če do 1 leta samo dojiš, potem pa tudi nisi naštudirala uvajanja goste hrane ipd.user posted image

clock-img

02.03.2009, 13:01

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: dejzi

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

veveričica, katjusa - kakšna vejica ali pika ali vprašaj - bi bili pa res fajn za lažje branje vajinih postov user posted image

Ja, prosim. Bolijo očke....

Joj pa res, sem tak k en moj sošolec v OŠ k je napisal cel spis brez vsake pikeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Se opravičujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Drugič se bom bolj potrudla. Upam, da kateri vseeno kej prav pride.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem