writing-img

RE: Marčevke 2009 - 8.del

clock-img

05.03.2009, 10:13

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

spps - ti se kar važi s tvojim znanjem ja,moram naštudirat toti r. samo kaj ko ti nočeš v p.,da bi se jaz lahko učilauser posted image

clock-img

05.03.2009, 10:14

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Oj punce,

vidim da se kr dogaja.

No mi mamo vsak večer ko se sprostimo ene dve uri dihalne vaje in popadke na 5-10 min, pa še navijalo me je včeraj, sem res mislila da vas bom malo prehitela. Pol sem vzela magnezij in šla spat in se zjutraj naspana zbudila.

Zdej pa je res že čas da spps nekam gre al ne, jaz sem že ekstra neučakana pa mam še kar neki časa.

lp

janaja

user posted image user posted image user posted image user posted image  bom zgleda še odpirala 9.del marčevkuser posted image user posted image

Sej do tam nimamo več dosti user posted image user posted image user posted image  aja, dej mi samo povej, a 8. del ti zakleneš, ali se avtomatsko al kako?

ko se pride na 200.stran,to moderatorji zrihtajouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

dana - porodniško dobiš od 16.2.do zadnjega v mesecu odprej  od 1.2. pa do 15.2. pa od podjetja v vsakem primeru cekini bodouser posted image

ta scenarij mi je bolj všeč od tistega, da ti firma vse nakaže, ker firma vem, da bo ta mesec spet zamujala s plačo... bo vsaj nekaj cekinov od države user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

clock-img

sanna

pencil-img

191

Dobro jutro! Kakšna grozna noč. Obiski wc-ja, sedenje, hoja, samo ležat ne. Tole je za popuser posted image . In vsaka noč je hujša. Včeraj me je že čez dan nekaj trgalo, danes pa je dobro, verjetno je bila kriva prebava.

Čestitke k novi pupiki!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

spps - ti se kar važi s tvojim znanjem ja,moram naštudirat toti r. samo kaj ko ti nočeš v p.,da bi se jaz lahko učilauser posted image

sej maš časuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

05.03.2009, 10:17

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Vidim ,da ve to redno šibate ponoči na wc,kaj vas le tišči user posted image user posted image user posted image ?

clock-img

05.03.2009, 10:18

clock-img

felix7

pencil-img

6099

Vidim ,da ve to redno šibate ponoči na wc,kaj vas le tišči user posted image user posted image user posted image ?

mene nič, spim kot top user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 10:18

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Nič mati gre na molznik ,ko se gre pri nas za jesti ni heca user posted image user posted image user posted image .Pa fajn kloftajte.

clock-img

05.03.2009, 10:19

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

felix7 - ti s izven serijeuser posted image

clock-img

05.03.2009, 10:20

clock-img

spps

pencil-img

14046

persida a se mal norce delaš?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

05.03.2009, 10:20

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

šiša kaj si šla na pošto? da mi ne bojo na konc še nazaj poslal user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

clock-img

05.03.2009, 10:24

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

šiša kaj si šla na pošto? da mi ne bojo na konc še nazaj poslal user posted image user posted image user posted image

nima časauser posted image zakaj le ne?

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

05.03.2009, 10:25

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

feliša ma tako fajn nosečnost, da še čuti ne da se je odpla za 3 cm, še 7 pa sploh ne bo vedla kam je šlo 9 mescov user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 10:26

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

nima časauser posted image zakaj le ne?

bo treba kako pomoč poklicat, za nujne opravke izven hiše user posted image

clock-img

05.03.2009, 10:27

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

mama_milchy - gledaj stvari s pozitivne strani ,pa bo vse lepše,tud vreme.user posted image Saj vem malo sem nesramna ,pa ne dost saj bo malo še pol ,pa ne boš mela cajta gledat kako je vremeuser posted image .Mene nič več ne moti ,pa če sekire letijo,pa tud oken ne bi zdaj rabla ko nimam cajta ven gledatuser posted image user posted image user posted image .

samo bit noter po takem vremenu je pa kr muka ampak kot praviš kmalu res ne bo cajta gledat kakšno je zunaj - no, ko bo treba it na sprehod user posted image ....meni je žal Žigca, ki mora bit noter, še dobro da imamo tolko risank in ostalih igračk pa gre nekako dan skozi

clock-img

05.03.2009, 10:27

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Novička od Dali: Pravi, da ima tri CTG-je na dan, danes pa še UZ, da preverijo koliko je še plodovnice in se dogovorijo kako naprej, verjetno CR. Je pa mali princ na CTG precej umirjen...

Se zna zgodit, da dolgo ne bo več čakala na svojegauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Dali!

user posted image  user posted image user posted image

Dali, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 10:28

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

tole pa je trobentica od Julam - Karolina:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julam še pravi, da je vse skupaj trajalo 2 uri in 15 minut, imela je umetne popadke in nič šivov. Imela je tudi poporodne zaplete, zato so jo dali pod narkozo, ampak je zdaj ok in se že dojita.

samo da je zdaj vse OK, mali bonbonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

ti, ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Le kaj? user posted image
Jaz sem najbolj pogrešala spanje na trebuhu.
No, sej zdej tud ne morem - zarad mlekarn. user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 10:29

clock-img

felix7

pencil-img

6099

feliša ma tako fajn nosečnost, da še čuti ne da se je odpla za 3 cm, še 7 pa sploh ne bo vedla kam je šlo 9 mescov user posted image user posted image user posted image

haha, sej je res približno tko, me prav zanima, kaj bo v torek na naslednjem pregledu povedala: ja, gospa, sej vi ste pa že rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 10:30

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

haha, sej je res približno tko, me prav zanima, kaj bo v torek na naslednjem pregledu povedala: ja, gospa, sej vi ste pa že rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar v porodno te bo poslala. user posted image

clock-img

05.03.2009, 10:33

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

neeeema feliša, kar lepo počakaj, nisi še na vrsti user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 10:36

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

neeeema feliša, kar lepo počakaj, nisi še na vrsti user posted image user posted image user posted image

Ah, saj pri nas je moderno prehitevanje. user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 10:37

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

tole pa je trobentica od Julam - Karolina:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julam še pravi, da je vse skupaj trajalo 2 uri in 15 minut, imela je umetne popadke in nič šivov. Imela je tudi poporodne zaplete, zato so jo dali pod narkozo, ampak je zdaj ok in se že dojita.

samo da je zdaj vse OK, mali bonbonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

05.03.2009, 10:40

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

user posted image user posted image user posted image  čveke , dokler gremo vse rodit bomo ble že na 10.deluuser posted image ....že zdaj smo v slabih 5dneh načvekale 100strani....
kaj bo šele potem na Čvekamo o naših otrocih user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem