Jaz bi tudi kar že šla...ker imam občutek, da moja koža ne bo zdržala še treh tednov...že zdaj mi moj pravi, da je takšna kot glava plešavega-vsa svetleča in zloščena
...in občutek imam,da če bo trebuh še kaj zrastel ta mesec, me bo kar prekucnilo naprej...tamali pa notri kar pridno trenira kick-box in ko bodo v P pregledovali posteljico, bo sigurno polna modric...
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
mamice, ki že imate od prej otročka in zdaj
, kako shajate dneve? kolko s te s ta večjim otrokom? Mene skrbi, da bo Žigec kaj prikrajšan, ker zdaj je vključen v čisto vse od igre pa do recimo pospravljanja, kuhanja z mano....
Ah, Mama_m...jaz imam še par naročil za izvest in sem moji obljubila, da naj še ta teden zdrži (dopoldan), da pol se bom pa igrala z njo kar bo hotela...ma, moram rečt, da je kar pridna-z občasnimi izpadi trme...popoldan pa itak tatko prevzame vso "nego" in ga moram pohvalit, ker jo prav lepo popedena...zadnji teden pa je tudi tako, da hoče rajši njega za v posteljo (in hitreje zaspi)...tako, da sem prav blažena in vesela tega podviga, ker sem se že prav težko spravila v posteljo in pol iz nje, ko je zaspala...
Naša mi tudi pomaga kuhat in pospravljat...določena opravila so že kar njena "skrb" (da prižge pomivalni stroj, pospravi žlice in vilce v predal, pripravi mizo,...)...danes mi je celo zložila suhe brisače

...prava mala gospodinjica...