Ojla
Kako smo kj danes?
Greti, oram rečt da maš hudo slikco v avatarju. Si taka "huda" mačka.
gospodarica, super za folikle. Pa prav lepo ti ratejo. Če je ata zadovoljen si p res lahko mirna. Pa hvala bogu, da se sedaj bolj trudi, da je boljše. No, jaz sem imela srečo, da sem od samega začetka vedno naletela na njega, da je bil dobre volje, se je še dostikrat hecal.
biba, vidim da si že naredila rezervni plan z atom. Pa saj je dobro, da si ga klicala, da ti vsaj malo pove kaj lahko pričakuješ, na kaj bodi pozorna. Pa boš šla še dat kaj kri, a boš počakala en teden, pa potem videla kako bo? Naj se izteče kar se da lepo.
lara, koa si ti. Meni se zdi, da bo tako kmau prišel čas, k boš šla v Rim. Čas kar beži. A tebi tudi?
MTB1979, vidim da je bilo srečanje z dr.D dobro, pa lep komentamu dala.
mlinčka, ti si taka kot jaz. jaz tudi vedno otrpnem pri G ali pri atu. Sem vedno taka uradna, pa vsa pridna. Pa me ma moj g prav rad, že pred postopki, je vedno zavtzeto koval načrte za naprej, ko pa sem prišla na prvi UZ je pa rekel: Ja poglej jo. Končno. Vem, vem da ste noseči (ker mu je Shuka že kak teden prej v ambulanti povedla). Zdaj pa tudi zmeraj reče, ja poglej jo, kako smo, ma dobr a ne,... Jaz pa vedno vsa posrana.
Shuki, ohoj pupa moja.
Fargi, še tu. Bravo, zdaj p plavalčki v akcijo, jajčeca naj jih sprejmejo z odprtimi rokami,...potem pa 19.3. en lep
špelka, pa saj to ni res
Zdaj si odpočij, čet 3 mesece pa v nov boj s pingvinčki.
sonček, vse najboljše za 30. rojstni dan.
Ja, za 3 je pa res smešna. Jaz od kar sem bila stara 30 let ne štejem več koliko sem stara. Zadnjič sem se za 1 leto pomladila, sem mogla prav na prste prešteti koliko sem stara.
BEBII, naj bo čas za postopek čim prej tu.
cukica, potem pa naj bo marec uspešen kar se tiče posegov, da vse uredijo in bo potem pot do
veeeeliko lažja.
a.jrad, bravo za 14 celic, p če je ata rekel da o lepe, potem to drži kot pribto. Zdaj pa naj se vse super huper dobro oplodijo. Za 8. marec pa naj te čaka prelepo darilo. Aspirin pa sem jaz jemala kak teden še po ET, potem pa nič več. Ata pravi da ga ješ do testa.
kruce, a tako je z baby aspirinom. No, to pa nisem vedela. Pa saj po eni strani je to logično. Je pa zadnjič celo ena nekje pisala, da ga brez recepta celo ni dobila. Pa ri kruceki, so krči in otrdevanje trebuha popustili. Prijateljici je G v tem primeru rekel, da mora bolj počivat, pa da je preveč časa v sedečem položaju (delala je v pisarni pa še za vožnjo je v obe smeri porabila 1,5 ure na dan). Tako, da jo je potem daj na bolniško.
diana, bravo z slikico. je lepa, pa hitro si jo bom zapolnila. Si večino od punc zapolnim po slikici, kot pa po imenu.