26.03.2009, 19:37
10486
- sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gig1, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,
Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Naročanje na GK: narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NOVE NOSEČKE MAREC
Cari (PO)
Naska (LJ)
miška73 (LJ)
jona3 (MB)
n74 (PO)
Julia1 (PO)
gospodarica (PO)Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.
< Sporočilo je popravil mismis -- 26.3.2009 19:38:57 >

Ti še kr naredi enga....
...
... škoda za dr. D-ja ...
za tiste, ki jim ni uspelo ...
TA MESEC PRAZNUJEJO
T R E P E T A L K E (beri TESTI)
KANDIDATKE V POSTOPKU
?
, malo mi je bilo žal še za drugega, vendar je tisti eden vse poplačal. Zadnje dni me je bilo res strah kaj bo, ker nisem čutila nobenega špikanja več, danes zjutraj sem se počutila raztresena kot pred zmenkom,....Pri Rešu imam še enkrat uz čez tri tedne, drugače je rekel, da ne smem preveč okrog govorit, da sem noseča, ker še ni konec rizika, ampak sem si mislila, zdaj je pa že zdavnaj prepozno, ker se že vsi veselijo z mano. Vmes imam pa še uz pri dr.D, tko da bom imela še večkrat solzne oči in krasen pogled na monitor.
, če sem ga prav razumela. Ah nič, samo da bo sedaj vse ok, potem ko dobimo bebico, gremo pa še po zamrznjenčka.