Lučka, ma presenečenje je čisto v redu, pa tudi pupa in pobč sta v redu, samo da ni kaj drugega. Saj poznaš tisti vic, k mali sprašuje fotra zakaj tako zgleda, kot zgleda...Pa mu reče fotr:" Ma šuti sine, kakva je bila žurka, još dobro da nisi izpao u obliku paja patka."
jona3, saj bo, vsak dan si bližje svojemu cilju, še kakšen dan potrpi in bo vse jasno. Želim ti pa, da se ti izpolni največja želja in da zagledaš plusek
Cari, pa to je super rezultat, malo tudi diši po dveh
. Ampak zibali pa boste.
Diana, vidim da so ti punce že pomagale. V petek pa dobro zrihtaj.
pika.po, hvala za hajnijske želje, pa ti se kaj pogostiš z njim
a.jrad, glede na število foliklov in znake, ki si jih napisala je čisto možno, da te je doletela hiperstimulacija. Sedaj moraš veliko počivati in piti, pa kontroliraj vnos in iznos količine vode/čaja iz telesa. Če ne bo bolje, se pojdi pokazati zdravniku. Drugače pa hiperca nikakor ni slaba, če je v blagi obliki, običajno pomaga, da se zarodki lažje vgnezdijo.
Listek, na GK LJ nam pripada bolniška 5. dni po punkciji in 3. dni po ET-ju. Za ata Reša ti pa žal ne morem povedati ali jo predpisuje, se mi pa zdi, da so punce pisale, da ni ravno radodaren z njo.
Stella Rossa, kje pa si, nekam si se nam odtujila zadnje čase
Pija, a te spet zgornji sosedje matrajo, ali je to ravno tisti ta najbolj naporen mesec
Vitaebella, nič ne obupati, počakaj še te 4. dni, potem naredi test, pa boš videla na čem si. Kot sem ti napisala že v prejšnjem postu, res je estrofem nekaterim puncam odložil prihod
, drugim pa spet ne. To je podobna zgodba kot s prometriumom in utrogestanom. Hočem povedati, da nikar ne obupaj, vse je še možno.
n74, vse ob svojem času, še en teden pa bo vse jasno. Do takrat pa upamo in navijamo, da so znaki pravi...
Žiži, I say hay...
miška, kako si mi ti, kaj kaj dogaja na totem našem koncu?
Zarja, hay, kako si mi ti kaj, meseci kar minevajo, še malo pa boš spet v akciji