writing-img

RE: Marec IVF/ICSI

clock-img

06.03.2009, 07:40

clock-img

Vitaebella

pencil-img

281

Zdej sem pa postala nervozna user posted image

clock-img

06.03.2009, 07:46

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

In najboljše za preganjanje nervoze je.......?

LULANJE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

06.03.2009, 07:47

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Evo vita predlog:

Jaz grem zdaj sebe stuširat, ti pa CB in ko prideva nazaj, bom jaz lepo frišna, ti pa ....NOSEČAAAAAAAAAAAAAA!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

06.03.2009, 07:51

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Sumljivo tihouser posted image  To verjetno pomeni, da vita izpolnjuje svoj del predloga. Ja nič, pol ga grem pa še jaz.

Vitaebella, ko pridem nazaj, ima da berem samo lepo.

clock-img

06.03.2009, 07:55

clock-img

mojsonček

pencil-img

1068

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Evo vita predlog:

Jaz grem zdaj sebe stuširat, ti pa CB in ko prideva nazaj, bom jaz lepo frišna, ti pa ....NOSEČAAAAAAAAAAAAAA!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jst bom pa obe počakala, da bomo pol lahko skupaj vriskale! Se mi še ne hodi tuširat, čeprou prou nosečniško dišim user posted image - to men nč ni jasn, sm tak zmrznjenc, da ga ne najdeš ampak zdej švicam k kojnuser posted image

Cvetka Marjetka, sam da si fajn, jst ti prvoščim, da bi bla še boljš... jst pa evo furam občasni nosečniški safr, brojim sitno, k sm že pod stotko, v red dajem enega otroka, ki ga že pr 10-ih hoče neki puberteta grabit in zdej berem v tickerčku, da tole pišče tut že trenira take fore... teško meni... ma, fajn sm sam se ne smem preveč hvalit, da kej ne zaj...

VITAAAAAAA a si že?

Moja sreča sta moja sončka...

clock-img

06.03.2009, 07:55

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

MLINČKOVA!!!!!!

Danes nam predava najin sošolec. Pavzo mam ob enih, pet čez eno bom na tržnici na kufetu. Če nimaš kaj delat, mi piši sms in uleti na kavico. Cajt mam do petnajst do dveh. Bom probala še R. nahecat, da se nama pridruži. Prileti.

Tako, zdaj grem pa res pod tuš.

clock-img

06.03.2009, 07:57

clock-img

Vitaebella

pencil-img

281

user posted image user posted image user posted image  Babe! user posted image user posted image user posted image

Spila sem pol litra vode, da bom sploh imela kej za lulat....

Bo treba mal počakat...

clock-img

06.03.2009, 08:00

clock-img

mojsonček

pencil-img

1068

IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

user posted image user posted image user posted image  Babe! user posted image user posted image user posted image

Spila sem pol litra vode, da bom sploh imela kej za lulat....

Bo treba mal počakat...

sej bom še zdržala s stiskanjem pesti, ti si kr cajt vzem...

clock-img

06.03.2009, 08:06

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Je  be  mti! Jaz pa tolk norim pod tušem, da ne bi kaj zamudila. Mislim, da sem postavila nov osebni rekord!

No, čeprav je sonček prizanesljiva, jaz ne bom nič, ker nimam cajta!!!!!!!!!!! Hitro lulat! Še 25 minut ti lahko dam. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 08:10

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Sem vas prišla malce stimulirat user posted image

user posted image

user posted image

Dajmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 08:10

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Cvetka Marjetka, sam da si fajn, jst ti prvoščim, da bi bla še boljš... jst pa evo furam občasni nosečniški safr, brojim sitno, k sm že pod stotko, v red dajem enega otroka, ki ga že pr 10-ih hoče neki puberteta grabit in zdej berem v tickerčku, da tole pišče tut že trenira take fore... teško meni... ma, fajn sm sam se ne smem preveč hvalit, da kej ne zaj...

VITAAAAAAA a si že?

Ma če bo boljše, bo pa že kičasto. user posted image user posted image user posted image  Ampak, hvala. Ja 10letniki, kdo bi si mislil, znajo bit že kar fajn pubertetniški. Bogi ati, zdaj sta pa doma dva pod vplivom hormonov. user posted image user posted image user posted image

Za malčka pa nič skrbet, ne boš nič zaj.... Vse bo dobro. user posted image user posted image

VITAAAAAAAAAAAA asže?

clock-img

06.03.2009, 08:11

clock-img

jona3

pencil-img

159

vitaebella na kolk dni pa maš tečko drgač da ti že zamuja

clock-img

06.03.2009, 08:12

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Bemti sayuri, kako gre čas! A nisi ti šele rodila? user posted image user posted image user posted image

Luštna sta tvoja dva, nimaš kaj!

clock-img

06.03.2009, 08:13

clock-img

mojsonček

pencil-img

1068

SAYURI tvoja dva pa rasteta k gobe po dežju user posted image ...  matr sta luštna... naši pupi, če ne zraste lulček user posted image , bo tudi ime kot je tvoji user posted image , je že nekaj let tko zapisano v moji buči

clock-img

06.03.2009, 08:13

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Bemti sayuri, kako gre čas! A nisi ti šele rodila? user posted image user posted image user posted image

Luštna sta tvoja dva, nimaš kaj!

Se mi zdi, da sploh še rodila nism. Da še ležim v porodnišnici user posted image user posted image user posted image
Ej, prehitro gre. Res prehitro.

clock-img

06.03.2009, 08:14

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

SAYURI tvoja dva pa rasteta k gobe po dežju user posted image ...  matr sta luštna... naši pupi, če ne zraste lulček user posted image , bo tudi ime kot je tvoji user posted image , je že nekaj let tko zapisano v moji buči

Lepo user posted image

clock-img

06.03.2009, 08:15

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: jona3

vitaebella na kolk dni pa maš tečko drgač da ti že zamuja

Pa saj to nima veze. Navadni ciklusi nimajo nobene povezave s stimuliranimi. Navadni so lahko daljši, ker pride kasneje do ovulacije, tisti del ciklusa po ovulaciji je pa fiksen 12-16 dni. Tako da se šteje dnevi od punkcije do ET plus vse po ET, torej ma vita 17 dni, kar je fenomenale! Jaz kar za vsak dan po 14tem štejem kot zmago. user posted image user posted image

Dajmo Vita!

clock-img

06.03.2009, 08:16

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Še 13 minut!

clock-img

06.03.2009, 08:17

clock-img

mojsonček

pencil-img

1068

Še 13 minut!

user posted image user posted image user posted image  ti tut brojiš sitno a

clock-img

06.03.2009, 08:17

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Mater, to zdaj je pa že kot kaka kriminalka! Ali ji bo uspelo še pravi čas? Zdaj je zraven že una napeta muzika...... Nananananananana.

clock-img

06.03.2009, 08:19

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Še 13 minut!

user posted image user posted image user posted image  ti tut brojiš sitno a

Brojim, brojim! Na nedeljo bi mela več časa, dons pa na žalost ne gre. Bom šla čisto žalostna od bajte, če se bo čas prej iztekel. Pol bom pa šele bogsigavedi kdaj izvedela user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tolk navijam....

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 08:20

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Dobro jutro!

Dejzi, dej počak, da ti odgovorim!

Že klofam user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

clock-img

06.03.2009, 08:21

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Dejzi bemti... tak zgodaj, pa tak neučakana...

Sem ti en ZS poslala, pa ga nika nečeš prebrat.

Vita tudi jaz navijam ko nora.

clock-img

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Še 10 minut! user posted image user posted image user posted image  Sem ti hotla itaq še sms special offer poslat.

clock-img

clock-img

mojsonček

pencil-img

1068

Brojim, brojim! Na nedeljo bi mela več časa, dons pa na žalost ne gre. Bom šla čisto žalostna od bajte, če se bo čas prej iztekel. Pol bom pa šele bogsigavedi kdaj izvedela user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tolk navijam....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejzika, hev a najs dej!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem