dober dan vsem skupaj, evo danes si je mismis privoščil malo daljše spanje, smo danes kar doma, ker me je že zjutraj tako močno glava bolela, da sem se komajda skobacala iz postelje ven, da sva šla s
na stran. Potem sem pa še za dve urce nazaj zaspala, vam povem, to je čisti luksuz.
Daisy, alora ma kje si ti meni. Mislim, ko jaz pridem gor, pa ti že zapustiš tale bojni položaj. Fino se mejta danes z Mlinčko, če se vama uspe dobiti. Kako napredujejo vampirji?
miška, maš prav, ma res sem čisto pozabila, da sem na dnu seznama, dokler mi nisi ti malo namignila. Nekako sebe niti ne berem prav veliko
, zato se pozabim urediti. Ne moreš verjeti, danes sem se prvič v vseh postopkih špiknila sama, namreč moj gre spet naslednji teden na poslovno pot, pa moram malo povaditi tole lukanje trebuščka. Ti pa že sitno brojiš, a bomo v ponedeljek nazdravile kaj s hajnijem
Vitaebella in Jona, danes je pa tako napeto, da bi šla še jaz lulati na palčko, če ne bi bila šele na začetku postopka. Vita, z znaki se ne obremenjuj, ene jih imajo, druge pa čisto nič. Tako, da je vse možno.
T1979, a danes šibata v KG, pozdravi nam MBT, pa veliko uživanja na snegu vam želim.
Lana70, pa bodi malo več z nami, nekaj sem opazila tam na 30+, da so ti premaknili datum za prevzem špikic, ali to drži.
Sayuri, tvoja cukra sta res krasna, mali Lovro ima nasmeh za stopiti se.
Blanči, a že gnezdite? Pa vidim, da ste že nabavili sportska kola
Mojsonček, lep dan tudi tebi
Diana, seveda nam madžarke tudi pridejo prav, v bistvu smo vesele vsake borke, samo da se dogaja tukaj gor. Sicer ti sedaj ravno pri sestri Milici, upam da si jo našla in da ste se dobro zmenile. Hvala ti tudi za pomoč pri zdravilih z madžarske, sigurno bo kakšna naša borka potrebovala tvojo pomoč. No vidiš, še dobro, da te imamo.
Suska, dobrodošla med nami. Če želiš, da te dodam na seznamček, to napiši prosim. Drugače pa samo špikanje ne boli, z malo vaje lahko postaneš pravi mojster. Če boš imela probleme, pa še vedno lahko hodiš v zdravstveni dom po špike. Razlika med IVF in ICSI-jem je pa sledeča (saj nekaj ti je že Lučka napisala), pri IVF zmešajo jajčeca in spermije in tisti, ki je najboljši oplodi jajčece, torej tako kot v naravnem procesu. Medtem ko pa pri ICSI-ju laboranti izberejo spermij najboljše kvalitete in ga praktično potisnejo v jajčece, da pride do oploditve. Ta postopek se običajno uporablja takrat, ko je spermiogram malo slabši, na ta način pa se prepričajo, da 100 % pride do oploditve. Za tebe in za tvojega partnerja pa praktično ni razlike.
O pa Ajsi se je preoblekla, lepa lepa. Dobro opravita danes