dober dan moje čveke, jaz sem zadnje dneve bolj ali manj zasedena na full (majhna štala v službi), zato me je bilo tudi manj med vami. No pa pejmo po vrsti...
Arneja
, ti smolko ti, kot kaže boš ti tudi ena izmed nas rev, ki moramo večkrat iti skozi vse to. Ampak kot že rečeno, nikar obupati, nagrada je tako velika, da se splača vztrajati.
n74, še 1x čestitke za lep in visok beta hcg. Te pa prosim, če lahko napišeš, kaj si počela kar tule gor na forumu, da ne boš vsaki posebaj pošiljala majla. Jaz bi tudi vedel, prosim
Reby, z včerajšnjim SMS-jem si mi pa res lušte naredila, še sploh ker je bilo sredi sestanka. No, sej sem te potem popoldne kopirala
Kako si mi ti, počivaš?
Sonček33, kako je s tabo, a so ti odstranili tisto sr@nje, ki se ti ja naredilo. Kako je mali pobalin?
Wp, če je že morala priti, potem je super, da je prišla. Mene je bilo kar strah, če bo kaj zamujala, kako bom šla na UZ z vložkom, Uf grozna misel
Netkaaaaa, bemti te missam, kje si ti meni, kako si ti meni, kdaj ti štrataš, kako je šola, kako so puppy-ji, hočem slikice puppy-ev
Špelka,srce moje, saj nisem ušla, samo majčken sem bizi, pa še tako lepi dnevi so zunaj, da jih uživam s kužonom. Kako se ti držiš? Ali je tvoja M prišla in je bilo naravno čiščenje, ali si morala iti na A?
Pika74,
superca za dve pikici, lepo ju grej, da bo plusek
Zofka7, čestitke za 5 celic, nikar se ne sekiraj zaradi količine, saj veš da je pomembna kvaliteta in ne kvantiteta. Za uspeh, pa itak potrebuješ samo eno zmagovalno celico.
no in ker sem ravno pri obnavljanju seznamčka, ali ima katera kakšne informacije o naslednjih borkah: emamair, BarbiG, žogica13, Kittyy, glede na to, da so že nekaj mesecev na seznamčku, so postopki sigurno že za njimi?