Ojla
Zarja poljubček tudi tebi. Sem vedno vesela, ko vidim tvojega horni medvedka.
miška, a so se že začele slabosti vidim. Probaj čim prej pogruntat, kaj ti pomaga. Nekaterim je pomagalo, da so pojedle samo kakšen kreker ali košček kruha, meni pa, da sem popila kozarec vode in šla vsaj za 2 minuti na balkon - na mrzel zrak. Pa vse skupaj mi je umirilo tudi, da sem pojedla malo skute ali jogurta.
lana, lepo da sta se pogovorila in gresta sedaj naprej tako, kot vama odgovarja. Pa srečno in čim manj ovir pri vsem skupaj. Moraš pa vedeti, da je tudi moškim težko pri vsem tem, ker se počutijo nemočne, pa še ne vedo kako pomagati, kaj narediti. Oni se ne poglabljajo toliko v postopke še predno smo mi v tem, so pa seveda tudi izjeme.
listek, super za začetek špikanja. Naj folikli leop rastejo in notri same zmagovalne celice.
Zvezdica, kako lepa stimulacija. Se človek kar topi ob tej lepoti. Vsakič, ko katera od vas nalepi kakšno slikico od vaših zakladov, še bolj nestrpno čakam, kdaj bom jaz stisnila najin zaklad. Pa saj vem, bo zelo kmalu prišel ta čas. Vi pa vidim, da se počasi vsi privajate in, da vam gre prav lepo. Sem pa tudi vesela, da že razmišljata o novem sončku.
a.jrad, žal mi je
. Danes se pa dobro zmenite z Rešom in naj bodo zamrznjenčki zmagovalci.
biba, kako si kaj? Hvala za dobrote. Teknejo. Si mi naredila lušte. Pa naj se endometrij lepo še odebeli.
suska, bravo za stopko. Pa nič bat, ne bo tako zelo bolelo. Če imaš pri Rešu punkcijo in ET ti bo on rekel, a kar pojdi delat. Ampak jaz sem pristaš, da isti dan in še kakšne par dni počivaš, ker je to le poseg v telo, pa povečani jajčniki,... Po ET pa kakor hočeš. Ti pa pri punkciji punktira vsak folikel posebej oz. če se držijo dovolj skupaj lahko na enkrat spunktira več foliklov. Ampak se vse da preživeti. Nič bat.
zofka, upam da bosta vseen ta dva zarodka zmagovalna. Drugače pa sem jaz tudi imela 5 celic in 2 zarodka (enega dobrega in enega bolj v zaostanku), ET pa sem imela 3 dan, kaj bi bilo pa 5 dan pa ne vem. Važno je, da je sedaj eden pri meni. V prvo, pa sploh nisem pridelala nobene celice.
n74, samo toliko za tolažbo. Ta izcedek je lahko tudi vzrok tega, da se kaj čisti od punkcije, sem jaz tudi imela pa ni bilo panike, je blo vse vredu. Naj bo čez en teden en lep pogled na UZ. Lahko pa pokličeš Reša a ti bo svetova kaj narediti.
pika, upam da sta ta dva zarodka vseeno zmagovalna.
No za to, da se je treba za 1 uro trebuh vležt pa nisem vedela.
Sem pa slišala, da je dobro, da greš pestvat kakega novorojenčka (če imaš to možnost). No jaz sem šla na dan ET pestvat en teden starega nečaka.
sapi, si p brzinska. No ja, da si vse za nazaj prebrala tudi ni mačjui kašelj. Še kaj se javi.
mismis, super za dodatne špike. Zdaj pa počasi in za ziher. Saj veš kako pravijo, počasi se daleč pride. Pa srečno. Naj bo na materinski dan en lep pogled na UZ.
T1979, pozdravljam nazaj.
Stella, kako si kaj ti? Še kar delaš po cel dan, a je sodelavka prišla že z bolniške? Hiperca se začne tam nekje okoli punkcije, po punkciji. Vsaj po moje, bodo več vedele povedat punce, ki so jo imele.
mala, naj bo novica kljub vsem znkom dobra.
diana, superfact zna ciklus malo povečat, ma pa tudi ogromno stranskih učinkov. Pa nič bat za UZ. Na GK ga delajo tudi med M, so vajeni tega.
palcica_
. Žal mi je. Ko pa si bosta nabrala novih moči, pa pojdita v nov boj, ki pa naj bo uspešen.
BarbiG, kako pa si kaj ti?
MBT1979, Reš je zagovornik, da prideš na ET s polnim mehurjem, ker potem ko greš po ET lulat potem mehur, ko se prazni zarodka porine bolj globoko v maternico (ali kako že), da sta nekako bolj na varnem. Je pa meni Reš rekel, da nič bat, da je zarodek majhen makrometer, da nima skoraj nič oz. nič težnosti in, da ni možnosti,k da padeta ven. Mene je že med ET tako lulat, da ko mi je vsttavil tisti želez, da mi je malo ušlo (sem se naredila tako francozinjo, da ni kaj
), potem pa takoj lulat, ker bi mi drugače ušloo. Se mi je moj tako smejal.
Vidim,da so že ostale povedale pred mano.
Reby, en lep dan tudi tebi.