Fargesia,
upam da bodo dali vajine papirje čimprej na konzilij. Za spolno presnovljive bolezni pa res izvidi veljajo samo eno leto, tudi midva sva pred postopkom morala ponoviti test. Ko boš šla k dr. V-ju po zdravila, naj ti še napiše napotnico za odvzem krvi za vaju oba, da ne boš potem hodila v LJ samo zaradi tega.
Mateja_goljev, držim pestke, da bo tokrat vse ok, pa tudi trije folikli niso slabi ob majhni dozi stimualcije.
Pika74, kako si ti meni, a ni danes tisti famozni 6. dan. Držim pestke, da je ni in da je ne bo
Lučka, a takole se tvoj dragi potepa po SLO, mlado mamico pa samo doma pusti
.
Miška, kljub vsemu je moj Colin še vedno najboljboljši
, vsakič ko ga vidim, se kar začnem sliniti, pa mi sploh ni pomembno, da ima en malček oblekice viška na sebi
Diana79, pivo in jajčka se priporoča takrat, ko se začneš špikati z Menopurjem. Pivo naj bi vplival na velikost endometrija, jajčka pa na celice.
Kiwi, uspešno špikanje želim
Princes34,
, žaql mi je, da vama ni uspelo, držim pestke, da bo naslednji postopek boljši.
Daisy23, vidim da je bila punkcija uspešna,
super zdaj pa naj ata en dober mix naredi.
Stella, si še na polno zaposlena, še jutri cel dan potem bo pa bolje, al kaj
Blanč, kako si mi ti srce. Vidim, da se spet kregaš po B.
Pridna, pridna pohvaljena
n74, super da ni več izcedka. Še dobro, da si poklicala ata, on ti je najbolje znal pomagati. Še dober teden pa bo UZ
WP, tudi jaz sem imela dolgo
v tem psotopku, celih 9 dni, sicer zadnje 3 dni samo rjav izcedek. To pa je posledica hormonov, nikar se ne sekiraj, saj do petka je sigurno ne bo več. Kar se tiče menopurja, ga itak da moj meša, jaz ga mešam samo kadar ga ni doma (je na službeni poti), ampak je on veliko bolj spreten s tem. Uf, še dobro da ga imam.
Mandreja, ženska se mora torej naročiti na samoplačniški razgovor, številka za GK LJ je pa tukaj: 01 433 80 27 in 01 231 11 63, email:narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
Za MB je številka: 02 321 24 48 in mejl: ivf.mb@sb-mb.si
Za ata Reša pa tole: (01) 510 68 00
Gloria, kaj pa delate zunaj, a kakšno škarpo?
BibaTolstojBond, danes nas pa ti razvajaš s kavico, hvala hvala, in imaš prav tradicija mora biti in se mora ohraniti
BarbiG, torej pavza, glede na to, da imata že dva sončka, vaju čas ne preganja tako, kot nas ostal, ki jih še nimamo. Tako, da si kar vzemita pavzo in ko bosta pripravljena, pa pejta v postopek.
T1979, a kaj škiliš k nam med kolegijem
Larči, tudi jaz hočem zmago, se tukaj kar strinjam s tabo. Kako kaže vam trem, a boste do maja počakali, ali se boste kaj prej spoznali?
Julia, dobrodošla med nami. Z znaki se prosim nikar obremenjevati, saj veš da so si znaki za M in N podobni, pa še tile znaki niso pri vsaki osečnosti prisotni. Ti uživaj v misli, da si nosečka, čez kakšen dan pa testek naredi in nas razveseli.
MBT1979, kaj si ti ta teden popoldne al kaj, mislim samo sprašujem, ker si dopoldne kar nekaj časa tukaj gor z nami
Reby, me veseli, da so zobki sedaj v redu, tale naša Mlinčka je pa res fejst bejba, da ti je posredovala telefonsko
Kimsy, uspešno špikanje jutri želim