writing-img

RE: Marec IVF/ICSI

clock-img

17.03.2009, 20:06

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Sonček kolk tehta zdej Lovrouser posted image

Zdej se je pa v zadnjih 14 dneh naredil - 4800g. Bravo Lovrenc!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

17.03.2009, 20:08

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Julija - dobrodošla in polsušaj dobre nasvete dobrih deklet!

Stella Rosa - kako hči?

clock-img

17.03.2009, 20:08

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sonček kolk tehta zdej Lovrouser posted image

Zdej se je pa v zadnjih 14 dneh naredil - 4800g. Bravo Lovrenc!

no, no sej to je pa že pravi decuser posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

17.03.2009, 20:10

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Sreda, 18.03.
suska - punkcija
mateja_goljev - kri + UZ
Kimsy - sestra Milica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NAVIJAMOOO!!!!!!

se bom kr pod tle podpisala.... :-)

Evo se šlepam kar na tole. Dejmo babe žabe!

clock-img

17.03.2009, 20:13

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Aja še nekaj mi povej, kaj je najbolj priporočljivo vzet proti bolečinam pred punkcijo?

macolo, da te uspava user posted image user posted image . A se že punkciji bližaš? Te bom mogla pol prit pogledat, ko boš grela pikice.
prometrium, kak recept vi to? Nič več ne daje receptov. Greš v Italijo in ga kupiš brez recepta. No vsaj meni ga do sedaj nikoli ni dal, pa sem še vedno dobila zdravila. Je pa res, da aspirina100 pa ne dobiš brez recepta.
FARGI oooooooooooooooo   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      sem šele sedaj vidla, da je .......... objemčkam te lubica, gremo dalje.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2009, 20:14

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

o miška... boš zmagala z dr.D-jem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

17.03.2009, 20:16

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Sreda, 18.03.
suska - punkcija
mateja_goljev - kri + UZ
Kimsy - sestra Milica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NAVIJAMOOO!!!!!!

se bom kr pod tle podpisala.... :-)

se podpišem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matejčika
kako ste pri vas ?????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

17.03.2009, 20:16

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

o miška... boš zmagala z dr.D-jem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čuj Gretka, kaj pa jaz vem, ampak močno pa upam, da nama tokrat uspe.
In kje si ti, mačka?
Nekam nas zadnje čase zapostavljašuser posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

17.03.2009, 20:19

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

In kje si ti, mačka?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v prvi vrsti sama sebe, saj se samo dvakrat tedensko srečam nekje na poti ....

drugač sem kr ok, user posted image user posted image po potrebi in si še vedno nekako želim otroka   user posted image user posted image

clock-img

17.03.2009, 20:21

clock-img

mateja_goljev

pencil-img

328

o punce!
Grety kako?
Mi smo ok, čakamo jutrišnji uz, pa ne vem kdo ma ta tedn UZ, a kera ve?

clock-img

17.03.2009, 20:22

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

Če bo vse ok in foliklčki lepo zrastejo, se lahko zgodi, da v petek ali soboto dobim stopko in pol čez dan pa pol punkcija??? user posted image  A je tako?????

clock-img

clock-img

mismis

pencil-img

10486

In kje si ti, mačka?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v prvi vrsti sama sebe, saj se samo dvakrat tedensko srečam nekje na poti ....

drugač sem kr ok, user posted image user posted image po potrebi in si še vedno nekako želim otroka   user posted image user posted image

jao, tale tvoja služba, pa res ni nekaj krasnega, s tem mislim predvsem vožnjo...
ta drugi del je pa itak zgodba mojega življenja

Važno je, da si zraven!"

clock-img

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

o punce!
Grety kako?
Mi smo ok, čakamo jutrišnji uz, pa ne vem kdo ma ta tedn UZ, a kera ve?

Drobnič ma ta teden UZ-je,

mismis vse ve user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

17.03.2009, 20:24

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Če bo vse ok in foliklčki lepo zrastejo, se lahko zgodi, da v petek ali soboto dobim stopko in pol čez dan pa pol punkcija??? user posted image  A je tako?????

načeloma je tale scenarij čisto OK, ampak mislim, da se boš vseeno morala prinesti še kakšen dan pokazati. Namreč jaz sem med ta hitri, pa mi je kljub temu sestra na SIII rekla, da tokrat pa ne bo šlo tako hitro, ker zaradi suprefacta folikli bolj počasi rastejo.

Važno je, da si zraven!"

clock-img

17.03.2009, 20:25

clock-img

mateja_goljev

pencil-img

328

hvala. Upam da jutri opravm do 8 ure. mam tko natrpan urnik da ni kej. mam dvajset čez 8 že seminar v službi, tko da upam da bom do cajta opravla.

clock-img

17.03.2009, 20:25

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Aja še nekaj mi povej, kaj je najbolj priporočljivo vzet proti bolečinam pred punkcijo?

macolo, da te uspava user posted image user posted image . A se že punkciji bližaš? Te bom mogla pol prit pogledat, ko boš grela pikice.
prometrium, kak recept vi to? Nič več ne daje receptov. Greš v Italijo in ga kupiš brez recepta. No vsaj meni ga do sedaj nikoli ni dal, pa sem še vedno dobila zdravila. Je pa res, da aspirina100 pa ne dobiš brez recepta.
FARGI oooooooooooooooo   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      sem šele sedaj vidla, da je .......... objemčkam te lubica, gremo dalje.user posted image user posted image user posted image user posted image

spelkec pa kje si ti......ja upam, da bo kmalu vse za mano....zdaj sem že ko sito naluknjanauser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2009, 20:26

clock-img

mateja_goljev

pencil-img

328

greti, kako so kaj tvoje rožice? od mojga je bla čist uvela, pol sm jo pa mal porezala od spodaj pa v vazo dala, stara moja, se je razcvetela ko ne vem kva in je tko lepa, da kr cveti, res kot bi bila skoz sveža.

clock-img

17.03.2009, 20:26

clock-img

mismis

pencil-img

10486

hvala. Upam da jutri opravm do 8 ure. mam tko natrpan urnik da ni kej. mam dvajset čez 8 že seminar v službi, tko da upam da bom do cajta opravla.

mateja, Drobnič je med ta hitrimi na UZ-ji, včasih se ženske sploh sleči ne morejo, ker tako hitro dela. Če hočeš biti prva na vrsti pridi dosti zgodaj, pa boš sigurno do 8. ure že fertik, razen če bodo na SIII mečkale. In da te ne bo presenetilo, vedno dela UZ-je v civilu.

Važno je, da si zraven!"

clock-img

17.03.2009, 20:27

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

načeloma je tale scenarij čisto OK, ampak mislim, da se boš vseeno morala prinesti še kakšen dan pokazati. Namreč jaz sem med ta hitri, pa mi je kljub temu sestra na SIII rekla, da tokrat pa ne bo šlo tako hitro, ker zaradi suprefacta folikli bolj počasi rastejo.

No ja saj dan, dva , tri dlje pa bom že zdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2009, 20:28

clock-img

mismis

pencil-img

10486

No ja saj dan, dva , tri dlje pa bom že zdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image

več ti pa po moje ne bo treba, kot že rečeno, najbolj idealno bi bilo, da bi padla stopka v torek in prideš v četrtek k Drobniču na punkcijo user posted image user posted image user posted image  Jao, kako jaz njega oglašujemuser posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

17.03.2009, 20:32

clock-img

mateja_goljev

pencil-img

328

mismis hvala za opozorilo, bom sla najprej pred uz čakat, da dobim vrsto, potem pa na oddelek za kri, tak da punce, ... prosim, tiste ki ste za UZ jutri, prosim.... malo solidarnosti.......... hahha hvala!!

tokrat upam da gremov prave boje!!

Ja mismis ti doktor D-ja jest pa mojga TomToma- ta pride tud ob vikendih narest punkcijo al pa transfer.

clock-img

17.03.2009, 20:32

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

spelkec pa kje si ti......ja upam, da bo kmalu vse za mano....zdaj sem že ko sito naluknjanauser posted image user posted image user posted image

jest sem tle user posted image . Jest sem pa skoz govorila, da sem ko kanglca za rože, spijem liter vode, pa zalijem cel vrt user posted image user posted image . Mah pa sej se pikic ne vid, pa sproti se celijo. A boš šla pol na bolniško po et-ju?

clock-img

17.03.2009, 20:37

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

greti, kako so kaj tvoje rožice? od mojga je bla čist uvela, pol sm jo pa mal porezala od spodaj pa v vazo dala, stara moja, se je razcvetela ko ne vem kva in je tko lepa, da kr cveti, res kot bi bila skoz sveža.

Ne boš verjela, veš da sva najine "spekla" na armaturki čez dopoldan, pa sva jih doma odstrigla in tof v vaze, zjutrej je bla ena še ćist morto, druga pa ki nova, opoldne je pa še druga oživela in zdej sekata sto na uro ... neamoreš verejt ...

clock-img

17.03.2009, 20:40

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

več ti pa po moje ne bo treba, kot že rečeno, najbolj idealno bi bilo, da bi padla stopka v torek in prideš v četrtek k Drobniču na punkcijo user posted image user posted image user posted image  Jao, kako jaz njega oglašujemuser posted image

uuuuuu to pa je že predolgoooooouser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2009, 20:41

clock-img

mismis

pencil-img

10486

mismis hvala za opozorilo, bom sla najprej pred uz čakat, da dobim vrsto, potem pa na oddelek za kri, tak da punce, ... prosim, tiste ki ste za UZ jutri, prosim.... malo solidarnosti.......... hahha hvala!!

tokrat upam da gremov prave boje!!

Ja mismis ti doktor D-ja jest pa mojga TomToma- ta pride tud ob vikendih narest punkcijo al pa transfer.

ja kaj naj ti rečem, jaz bi te spustila, ampak jutri me pa ne bo na GK LJuser posted image user posted image .
Drugače se pa ti, kar drži svojega TomToma, bo več dr. D-ja zame ostalouser posted image

Važno je, da si zraven!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem