18.03.2009, 14:28
10486
- sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,
Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Naročanje na GK: narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NOVE NOSEČKE MAREC
Cari (PO)
Naska (LJ)
miška73 (LJ)
jona3 (MB)
n74 (PO)Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

TA MESEC PRAZNUJEJO
BibaBond, Špelka12, Loremi, Bambi75, Vitaebella, Suzi74, Arneja, a.jrad, palcica_ , Fargesia, Princes34
T R E P E T A L K E (beri TESTI)
KANDIDATKE V POSTOPKU
. Nama je pa danes z mojim en malček počil srček....saj pričakuješ, da gre kaj narobe, npr. zamrznjenčki ne prenesejo otoplitve išd, ampak da imaš pa super majhno maternico (oh, ko bi mi kdo kaj takega rekel glede moje riti
) in ništa od endometrija
..... pa se res lahko zalomi kjerkoli.
še kar ni,več kot pet dni zamuja!v prsih me še nikoli ni tako bolel kot zdaj!na povrh vsega pa še občasno bruham!sem že pomislila kaj če sem noseča!težko je to,ker znaki so lakho podobni in jaz ne vem ali je to zaradi suprefacta ali ne!kaj mislite?