Ohoj
Julija, ČESTITAM!!!
To so prave novice za naša ušesa. Ti pa kar pokliči Reša, saj bo edino vesel, ker en dan gor ali dol ne igra tako zelo velike vloge.
suska, nič bat, nas je tu kar nekaj, ki smo imele komaj kaj celic, pa nam je uspelo. Jaz sem imela 5 celic, od tega 2 zarodka, pa še to samo enega kvalitetnega, pa nama je uspelo. Naj bo tako tudi pri vama.
Jaz sem po ET prvi dan počivala šele pozno popoldne, ker sem se prej malo sprehodila, šla na obvezno kosilo po ET - kalamare, potem malo počila. Itak so me pa potem prišli domov iskat, da sem se malo zamotila in šlka pestvat in cartat 1 teden starega nečaka. Potem pa sem živela dokaj normalno, res pa je, da v službi nisem dvigovala in previjala otrok, pa tudi ležalk nisem postavljala ali pospravljala. Me j sodelavka šparala (je res zlata vredna). Nato pa se postopek z zamrznjenčki šteje še pod isti postopek in ne pod nov.
pika, vidim, da ste šli čez krizne dneve, navijam.
n74, samo še malo pa bo UZ. Pa bodo same vesele novice.
Stella, mislim da tvoji jajčniki lepo delujejo in folikli rastejo, zdaj naj pa samo še UZ to potrdi.
Shuki moja skoraj soseda. Mislim nate, o bo čas pa samo zavrti.
mala81, naj belina ostane še zelooo dolgo. Test pa naj pokaže en velik +.
Kika99, dobrodošla in kar je najbolj pomembno, naj vama USPE!!!
WP, ta tvoja dolga M pa gotovo res napoveduje, da je šla cista rakom živžgat. Jaz, ko sem imela zelooo veliko cisto, se mi je tudi lepo ščistila, M je bila malo dalj časa, pa zelo zelo močna. UZ pa naj pokaže eno lepo sliko.
mateja, zdaj gre pa vse kot pomaslu in ne tako kot na zadnje! Super za stopko, v četrtek pa naj bo trannsfer uspešen, pa seveda rezultat tisti, ki je pravi, to je +.
pa super za tvojo prijateljico, ti da zagon, ane?
gigi, lepo da si nas prišla malo pogledat. Pogrešamo tvojo roza smeječo bunkico.
Dieta z zelno župo je pa res bljak, ne bi jaz tega.
diana, tvoj podpis je pa prav dober, bi si ga kar zapela. Pa še kot dober nasvet je.
lana, ti samo na izi, pa bo. Je pa res, da prvi postopek je tak, da imaš 1000 in 1 vprašanje.
protina, dobrodošla. Glede polipa ti pa ne znam svetovati, a se bo že našla katera.
sonček, kako kaj na vašem koncu?