IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev
ja itak WP da bo šlo tokrat vse ok, vsaj upam, no cajt bi že bil!!!!
Pa pri tebi isto......
veš kok sm napihnjena ko ena........ sm kavbojke zdele k sm šla v zdravstveni dom komaj gor potegnila. Me je še dohtarca mal nazjala, da kaj tesne kavbojke gor vlečem.... Uglavnem ni blo treba dvakrat rečt za bolniško, ker zgledam ko ena..... res ful sm zdelana. Morm neki najt za počet.... sm zadnč kolegici k je bla na mojmu mest kupla puzle za rojstn dan, me ma da bi si jih tud sama kupla, da bi začela neki delat.
Mrbit še dons grem ponje....
ja, sej jst sm se pa tud poredila med to bolniško... je dans bla ena sodelavka pr men na obisku, ki je bila vedno močnejša od mene.. zdej pa je ona bolj suha kot jst... zdej pa še ta Menopur po katerem se zredim od 3 do 5 kg... mislm, da bom še kako tečna; pa ne sam zarad Menopurja

, saj kadar se ne počutim dobr v svoji koži zarad kilogramov, sem skoz slabe volje...
Ja, resnično upem, da nama tokrat uspe, saj bi že res bil čas, ane....
Puzzle... super stvar.. zadnjič sem jih kupila v Hoferju (2000 kosov) za 7 eur in imajo lepe puzzle. Mona Liza je sestavljena, čakajo pa še me 3 sestavljanke po 1000 kosov, 1 po 250 kosov in 1 po 2000 kosov... Ti si kr kup.
Drgač pa jst sem zdajle na bolniški ful knjig prebrala. Predlagam ti naslednje, katere so mi bile zelo všeč.
MAJADA, IRAŠKA HČI
PUŠČAVSKA ROŽA in PUŠČAVSKA ZARJA (Puščavska zarja je nadaljevanje Puščavske rože; imam pa tudi že sposojeno Puščavski otroci, ki je zadnje nadaljevanje)
Res, super knjige, ni kaj.