cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marec IVF/ICSI

clock-img

20.03.2009, 20:23

clock-img

kimsy

pencil-img

904

Ja, lahko pa ga tud vidš v času kosila v KC (Štorklja), je kar pogosto tam. Včasih ma sabo ženo in dva otroka. Žena je taka... Mal bolj možata... user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.03.2009, 20:26

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

super!me ziher ne moreš zgrešit!sem seveda blondinka,in imam srednje dolge kodrane lase!suha glih nisam,ampak elegantno okrogla!no debela spet nisem!me boš spoznala ker imam NOVO bela torbica!moj dragi mi je kupil ker meni ta stara torbica je bila premanjhna,ker zadnjič ni šlo notri vse injekcije itd!ha ha!zdaj imam pa novo!jaz bom že okrog sedmih tam!super da te bom spoznala!mogoče bo dr.D. delal,pa lakho malo našo mismis draživa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, no to pa ni lepo, dražiti tako prijazne ljudi kot sem jaz user posted image user posted image user posted image
ampak imaš smolo, dr. D ne bo delal, naslednji teden dela UZ dr. Bokal

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej ti prijazni mismis, jaz sem pa danes nažicala dr. D-ja da mi bo punkcijo naredouser posted image  je reko da naj ga v ponedeljek poiščem, ko pridem na UZ.user posted image user posted image
Ful je prijazn ta tvoj dr. D.

pa to ti jaz že ves čas govorim.user posted image , ti povem to je bila najboljša odločitev tvojega življenja v zvezi s postopkom. Ampak srce, ti nimaš v ponedeljek punkcije, kdaj pa predvidevaš, da bo bila?

Ne, ne nimam punkcije, samo je reko, da ga naj poiščemuser posted image  

potem ga pa poišči, boš videla, kaj ti bo rekel user posted image user posted image user posted image , mogoče pa kaj lepegauser posted image

Ne vem , če ne bom v ponedeljek mojga doma pustlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zihr je pa zihr, zato pa jaz mojega doma puščam, samo še na punkcijo ga s seboj vlečemuser posted image

Bo moj kar lepo z mano šeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2009, 20:27

clock-img

mismis

pencil-img

10486

ste pogledale moje slike?v javni albumi!mismis ti ker poznaš na to reči daj mi pol slike izbriši prosim!nekaj sem čarala pa sem v napačni albumi shranila!na javnem jih ne bi imela!

Diana, žal ti jaz ne morem odstraniti slik iz albuma, ker so vezane na uporabniško ime, torej tvoje ime s katerim se prijavljaš in geslom.

Imaš pa možnost, da ko greš med prijavami na moje albume in tam klikneš UREDI ALBUM, tam lahko določiš, kdo ga vidi; potem izbereš opcijo, registirani člani, samo jaz, jaz in prijatelji,...pač po želji.

Lahko pa tudi izbrišeš slike, ponovno greš na UREDI ALBUM in zgoraj imaš ikono briši slike, tako lahko vse slike izbrišeš. To je to, upam da sem ti pomagala.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Ja, lahko pa ga tud vidš v času kosila v KC (Štorklja), je kar pogosto tam. Včasih ma sabo ženo in dva otroka. Žena je taka... Mal bolj možata... user posted image  user posted image  user posted image

hahahahahahauser posted image user posted image ......saj to kar mi je zdaj na jezik padlo sploh ne smem rečt na glas    user posted image user posted image hahahahahahahaha

clock-img

clock-img

mismis

pencil-img

10486

no, še dobro da vem, kdaj pa je čas kosila. Namreč pri nas doma jemo kosilo ob 18. uriuser posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 20.3.2009 20:34:00 >

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.03.2009, 20:29

clock-img

kimsy

pencil-img

904

Ne, ne... Je res opasna...  user posted image

Ok, mejte se! Se grem jst mal v moj šlaufek piknt! Mogoče bo pa polj manjši, ko bo šu zrak vn!!! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.03.2009, 20:34

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Ne, ne... Je res opasna...  user posted image

Ok, mejte se! Se grem jst mal v moj šlaufek piknt! Mogoče bo pa polj manjši, ko bo šu zrak vn!!! user posted image  user posted image  user posted image

lepo se špikni in nočka

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.03.2009, 20:34

clock-img

mismis

pencil-img

10486

hahahahahahauser posted image user posted image ......saj to kar mi je zdaj na jezik padlo sploh ne smem rečt na glas    user posted image user posted image hahahahahahahaha

ti kar povej, se bomo smejali še mi, saj veš da je smeh četrt uspeha v postopkuuser posted image

Do kdaj pa ti danes delaš?

< Sporočilo je popravil mismis -- 20.3.2009 20:35:28 >

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.03.2009, 20:41

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

ti kar povej, se bomo smejali še mi, saj veš da je smeh četrt uspeha v postopkuuser posted image

Do kdaj pa ti danes delaš?

Do 21:00, še malo pa pičim domov.

Mejte se lepo, pa vam v ponedeljek javim kak bom opravla... zdaj pa fraj vikenduser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2009, 20:42

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

mismis maš ZS

clock-img

20.03.2009, 20:44

clock-img

mismis

pencil-img

10486

mismis maš ZS

videla in odgovorila, saj če boš počakala s stopko do srede, boš tudi ti mene videla v živo.
Pa da ne boš razočarana, nisem lep ali imam dobro srce user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.03.2009, 20:46

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

mismis maš ZS

videla in odgovorila, saj če boš počakala s stopko do srede, boš tudi ti mene videla v živo.
Pa da ne boš razočarana, nisem lep ali imam dobro srce user posted image user posted image

mismis sem pa prepričana, da pa nisi možačauser posted image

clock-img

20.03.2009, 20:48

clock-img

mismis

pencil-img

10486

mismis maš ZS

mismis sem pa prepričana, da pa nisi možačauser posted image

lahko sem kar želiš, možača, seksi manekenka, če si nadem lasuljo blondinka, se malo namažem pa klovn.
Vse kar ti srce poželi, celo vesolje veselja user posted image user posted image user posted image

Če pa boš kdaj prišla na srečanje, si boš pa ustvarila svoje mnenjeuser posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.03.2009, 20:51

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

IZVIRNO SPOROČILO: suska

Živjo punce, jaz sem že iz ET-ja. Vsakič ko grem v Postojno pridem žalostna domov- pa to je za znort... Zdaj so ugotovili da nima samo on spermiogram slab, da imam tudi jaz zelo slaba jajčeca, tako da se  mi je od 4 celic oplodila samo enauser posted image user posted image user posted image . To so mi tudi vstavili....  Test imam 3.4. Držite pesti!!!! O zamrznjenčkih pa lahko samo sanjamuser posted image .  Jaz pa toliko razmišljam koliko naj bi mi jih vstaviluser posted image .....Tudi dozo zdravil mi je povečal... A je že bila katera samo z eno oplojeno celico?

suska spet se ponavljam. Nč se sekirat, ena je dovolj. Jest sem imela prvič in drugič po 12 celic in sta se vedno oplodili samo 2. In obakrat sem bila brez pingvinov. Mi je reško tud rekel, da imam zgleda zelo slabo kvaliteto jajčk. Ampak sem že v 2 noseča kljub tem slabim rezultatom. Ne obupavaj zaradi tega. Rajši pošiljaj pikici v tebi pozitivne misli, da bo rasla.user posted image
Srečanje - jao bi pršla, pa imam že z enimi drugimi rr-jevkami ravno tisti dan srečanjeuser posted image . PA drugič.
wp imam hudo obliko endometrioze tko da če želiš kake informacije mi javi na zs. Sem bila že 4x operirana zarad nje.
stella rossa to so čist fini folikli. Kmalu bo čisto črn ekran boš vidla da bo. A si macolo že kupila? user posted image

clock-img

20.03.2009, 20:55

clock-img

diana79

pencil-img

323

hvala!izbrisala sem,samo eno pustila da me boste prepoznale!hvala za pomoč!potem mi ni treba grmička urejat za ponedeljek če ne bo dr.D.!ZA NJEGA BI PA RESKIRALA NOVE BRITVICE A NE MISMIS?

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

clock-img

20.03.2009, 20:59

clock-img

mismis

pencil-img

10486

hvala!izbrisala sem,samo eno pustila da me boste prepoznale!hvala za pomoč!potem mi ni treba grmička urejat za ponedeljek če ne bo dr.D.!ZA NJEGA BI PA RESKIRALA NOVE BRITVICE A NE MISMIS?

super, da ti je uspelo user posted image  še malo pa boš pravi strokovnjak za RR.
Grmiček pa le uredi, nikoli ne veš, kaj te čaka, bolje je biti pripravljenuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.03.2009, 21:00

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Srečanje - jao bi pršla, pa imam že z enimi drugimi rr-jevkami ravno tisti dan srečanjeuser posted image . PA drugič.

Špelka, saj za točen dan srečanja se še ne ve, bolj jasno bo v sredo, ko imam jaz UZ. Ker če me čaka punkcija v petek ali soboto, potem v petek 27.3. zame ne bo srečanja, kot kaže, ga pa tudi ostale RR-jevke nočejo imeti brez meneuser posted image  

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.03.2009, 21:03

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Aha pal imam pa še šanso. Jah bomo pa pač počakale, da nalulaš tisti + .

clock-img

20.03.2009, 21:05

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Aha pal imam pa še šanso. Jah bomo pa pač počakale, da nalulaš tisti + .

Šanso imaš, seveda ampak vseeno mislim, da bo srečanje pred mojim pluskom. Kdaj pa imaš ti srečanje s ostalimi RR-kami?

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.03.2009, 21:20

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Ženske moje uživajte in pridne bodite, se grem tudi jaz malo kavčat in Colinat user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

20.03.2009, 21:45

clock-img

MBT1979

pencil-img

518

no se je že vse končalo in ste pobegnile, tako da

user posted image

clock-img

20.03.2009, 21:51

clock-img

Reby

pencil-img

3844

A bomo za jutri kaj navijale, seveda bomo...

user posted image user posted image user posted image

Listek, na jutrišnjem UZ, ti želim veliko, veliko foliklov in da čimprej pade stopka

user posted image user posted image user posted image

Te so pa tak lušne, da si morm kr izposodit in navijat user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.03.2009, 22:03

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Lana sej ne rabiš se podpisat pod vsak post kdo si, sej vidimo nad avatarčkomuser posted image

Dr.Drobnič je mojemu dragemu jajčka masiraluser posted image user posted image user posted image

haha, sm ugotovila, podpisujem se pa zato, ker me je enkrat vrglo v okvirček, kjer je citat in ni bilo jasno, čigavo je.....user posted image user posted image , se še učim, in pojma nimam kako poslati zs, ker mi noče vpisati prejemnikauser posted image

clock-img

20.03.2009, 22:10

clock-img

lana70

pencil-img

2857

ma halo, mi je uspelo......

ej WP, kot kaže bova 30.3. skupaj na UZ

clock-img

20.03.2009, 22:17

clock-img

lana70

pencil-img

2857

da bo jasno...uspelo mi je poslati zs...aaaah, najboljše da grem spat, k pišem brez repa in glave...nočko punce

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem