writing-img

RE: Marec IVF/ICSI

clock-img

22.03.2009, 19:33

clock-img

listek

pencil-img

103

Diana, pa kaj potem, če si na kmetih, to  ni nič narobe. Vsak nekaj dela, tako ali tako pa ni pomembno, kaj si, temveč kakšna si kot oseba, poklic ali izobrazba še ne pomenijo, ali je nekdo dober ali ne.

Hvala za navijanje. Mene namreč danes vedno bolj skrbi, kaj če sta se še tista, ta prav velika folikla, razpočila. Saj vem, šc s takimi mislimi, samo kaj, ko me je malo strah. Pa čeprav vem, da sedaj na to pač ne morem prav nič vplivati, kar bo, pa bo. Bom pa poročala, kako se bo izšlo.

Držim pesti še za ostale!!!

clock-img

22.03.2009, 19:41

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

BEBIII, čestitke za malo Sofijo user posted image user posted image

Hvalauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

22.03.2009, 19:41

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

hvala punce za podpora!danes sem bila tako jezna!mi imava doma manjša kmetija!(45 glav goveda)in imamo tudi krave za molzit!glavnem s tem ukvarja tašča pa moj dragi!in midva bi mogla danes popldne na obisk k eni dojenčki!moja tašča pa kar spokala pa šla nekam!nič povedala,samo šla!tako da namesto obiska sem šla v štala,pomolzila krave pa itd!sej ni mi težko,samo ne vem kaj bo ko bom noseča,tega ne bom mogla delati ker je dost težko!tako da sem vama razkrila mojo skrivnost da sem kmetica!upam da me imate še vseeno radi!jutri sporočim kako je bilo na uz!

vsaka čast punca......res. Moja bivša tašča ima kmetijo in vam povem, da šele sedaj vem, kaj pomeni imeti domačo robo....moj ubogi vrtiček 2x5, ne nudi vsega...mesa pa ploh ne!!!

clock-img

22.03.2009, 19:42

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Diana - tukaj gor sprejemo vse in sploh ni dileme. No, sprejemo tiste, ki se kulturno obnašajo. Ki iamjo nekaj bontona in ne žalijo. Včasih pade tudi kakšna pikra - a z dobrim namenom.

Sicer pa mimogrede - moja in moževa želja je, da bi nekoč imela majhno kmetijo nekej daleč stran od ponorelega sveta. Sicer ne toliko glav živine, pač nekaj amlega - za veselje in za živet. Morda pa nama kdaj to uspe.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 22.3.2009 19:43:46 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

22.03.2009, 19:45

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

BeBI čestitam ...povej, kaj ni neskončno lepo bit tudi tetka

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

22.03.2009, 20:17

clock-img

bbpikica

pencil-img

998

Diana ja kaj pa bi mi brez kmetov in kmeticuser posted image , kje bi pa mleko pa meska pa krompir pa vse ostalo dobili? Veš da te imamo rade ne glede na to kaj si, rade te imamo ker si ti ti. Sicer pa po moje je kmetovanje častno in nujno potrebno delo.

clock-img

22.03.2009, 20:17

clock-img

diana79

pencil-img

323

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala punce!veliko mi pomeni vaša podpora!sej jaz rada delam na kmetiji,pa fino ker imam velikom stvari kar doma kot:MLEKO,JAJCA, ZELENJAVA,MESO!je pa tudi slaba stran:parfumčki.saj veste kaj mislim!ampak mi prav lepo!dokler vas nisem spoznala mi je bilo težko ker jaz nimam veliko prijateljic,starši imam doma na madžarskem,tako da nisem imela s kom pogovarjati!z možem že ampak to ni isto!pa še na vrh imam tašča pa tasta zelo,zelo verni in ker pač mi ni uspelo zanositi sem mogla marsikaj poslušat!saj veste /kmetija brez nasljednjika,pa da vedno ženka kriva,pa ker ne hodim redno k maši.....itd!/glavnem hvala za podpora!veliko lažje mi je da vsaj napišem lakho kak stvar!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

clock-img

22.03.2009, 20:37

clock-img

n74

pencil-img

402

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

AKTUALNO  

Ponedeljek, 23.03.
Diana79 - UZ
Stella Rossa - UZ
listek - UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo opraviteuser posted image

Tudi jaz se pridružim navijanju, pa vse črno foliklov želim in seveda polnih.

gospodarica - jaz sem tudi imela črne misli pet dni pred testom in so bile čisto brezvezne. Upam, da čimprej poročaš o veseli novici.

bebiii - čestitam za malo nečakinjo, jaz sem tudi pred kratkim postala in vidim, da to prinaša srečo.

miška73 - kako se kaj počutiš? Mene so znaki čisto zapustili, razen prsi me še bolijo, upam da je to čisto ok. Zaenkrat pa se še ne upam pridružiti na sosednji temi, dokler ne vidim srčka na uz.

listek - če še nisi imela stopke, potem G že ve, da še ni nevarnosti da bi ti folikel počil in se nimaš kaj sekirati.

clock-img

22.03.2009, 20:40

clock-img

listek

pencil-img

103

Diana, ne smeš se sekirati zaradi tujih pričakovanj in želja. Tudi otroci bodo, samo zaradi vaju in ne zato, ker pričakujejo drugi naslednika.
Kar se pa vere tiče, to, ali hodiš v cerkev ali ne zame še ni znak vernosti. Lahko si veren, pa v cerkev ne hodiš, lahko pač nisi veren, kaj ni nič narobe, lahko veruješ v kaj drugega (npr. moč narave,…). Vedno moraš biti to, kar si, in se poskušati čim manj obremenjevati s tem, kaj drugi mislijo in kaj menijo, da bi bilo dobro zate.
Držim pesti za jutri, da bo čim bolj uspešnouser posted image user posted image user posted image .

clock-img

22.03.2009, 20:40

clock-img

daisy23

pencil-img

81

diana,v čast naj ti bo, da si kmečka ženska,....še kako pride prav v življenju vse to znanje. Dela nedvomno ne zmanjka, je pa tudi v tem nek čar. Jst sem tudi iz vasi in te razumem in spoštujem. Tudi vem kako izgleda imeti ob sebi generacijo ljudi kot je tvoja tašča ipd., ki se jim niti zdaleč ne sanja  kaj dajemo skozi. Uživaj zdravo življenje, ki bo v tem umetnem svetu iz dneva v dan neprecenljivo. Pazi nase in prisluhni svojemu telesu, ko bo kaka stvar pretežka jo pusti za druge, da opravijo s tem.user posted image , pa srečno na UZ.

< Sporočilo je popravil daisy23 -- 22.3.2009 20:42:38 >

clock-img

22.03.2009, 20:51

clock-img

diana79

pencil-img

323

še enkrat hvala punce!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

clock-img

22.03.2009, 20:59

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: n74

miška73 - kako se kaj počutiš? Mene so znaki čisto zapustili, razen prsi me še bolijo, upam da je to čisto ok. Zaenkrat pa se še ne upam pridružiti na sosednji temi, dokler ne vidim srčka na uz.

Lubika, ti se kar pripravi na srčka, oziroma mogoče tudi na dva.
Te pa čisto razumem. Kdaj pa imaš pregled, da bom vedla pesti držat.

Diana me veseli, da si nas našla in da lahko tukaj deliš veselje, žalost, skrbi in tesnobe.
Pa kot so že punce povedale, je čisto vseeno od kod si in kaj počneš. Važno je, da imaš internet. user posted image

clock-img

22.03.2009, 21:09

clock-img

n74

pencil-img

402

miška - v četrtek imam uz, se mi bo vleklo cel teden. Joj, nič več ne razmišljam o dveh srčkih, če bo eden utripal bom zelo vesela, če bosta dva pa toliko boljše. Mi je bilo pa en dan tko slabo, da sem od veselja skakala do stropa. Imamo čudne fore, nosečke, a ne?

clock-img

22.03.2009, 21:31

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

še enkrat hvala punce!

diana79, si me pa res nasmejala...si pa prava pojava res....upam, da te bom kdaj spoznala. In kot so ti punce lepo napisale.......poslušaj sebe in ne dovoli, da ti drugi dirigirajo življenje, vidva si bosta že tako uredila, da bo vama prav.

clock-img

23.03.2009, 06:23

clock-img

listek

pencil-img

103

Živjo!

Javljam se po UZ. Imam en prav velik folikel, pa dva manjša, pa eno cistouser posted image user posted image  - nič kaj optimistično. Jutri imam spet UZ in naj bi padla stopka. Potem pa naprej.

Lepo se imejte, šibam v službo.

clock-img

23.03.2009, 06:36

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Dobro jutro!

user posted image

clock-img

23.03.2009, 06:40

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Listek - nikar tako žalostno, bodi optimist, s tem prav nič ne boš pripomogla k rasti in kvaliteti foliklov. 2 manjša bosta še zrasla. Tudi meni je Reš vedno govoril, kako so majhni folikli, pred stopko sem imela največjega nekaj malo nad 19 mm, pa sem pridelala 6 celic, 5 se jih je oplodilo.  Zato punca, nič obupat!

clock-img

23.03.2009, 06:42

clock-img

Reby

pencil-img

3844

AKTUALNO  

Ponedeljek, 23.03.
Diana79 - UZ
Stella Rossa - UZ
listek - UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še Diana in Stella, hitro potem poročat user posted image

clock-img

23.03.2009, 07:00

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

AKTUALNO  

Ponedeljek, 23.03.
Diana79 - UZ
Stella Rossa - UZ
listek - UZ

Pa še Diana in Stella, hitro potem poročat user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2009, 07:27

clock-img

Bumo

pencil-img

612

AKTUALNO  

Ponedeljek, 23.03.
Diana79 - UZ
Stella Rossa - UZ
listek - UZ

jaz tudi navijam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2009, 07:33

clock-img

Bumo

pencil-img

612

Diana, jaz prav občudujem kmečke ženske!!!
Moja babica je imela veliko kmetijo s konji, kravicami, pujski, pa pipike, račke pa še pav jim je delal družbouser posted image .
Ni bilo lepšega, ko sem kot otrok šla v hlev božat kravice, ki so opletale s tistimi kosmatimi jezikiuser posted image
pa ko sem zajahala konja...no, sedaj tega več ni ,ker je babica stara na domačiji pa že dolgoooo ni nobenega, ki bi to prevzel dalje....
sploh si ne moreš misliti, kako včasih sanjam, da bi šla nekam na kmetijo živet....pa kaj parfumčki, delo je tudi itak vsepovsod tak ali drugače težko in stresno......meni ta mestni vrvež in hektika nikakor ne sedetauser posted image
v službi vsi skrbijo samo za svoje riti,  morala pa j eitak na psu....
bodi ponosna na svoje korenine, tašča pa je pač taščauser posted image  tudi ti boš mogoče kdaj taščauser posted image user posted image

clock-img

23.03.2009, 07:41

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Dobro jutro pupe.

Hvala za kavico, se prav prileže.

Diana, tudi pri nas oz. pri možu, kjer živiva, imajo manjšo kmetijo. Sicer se res tast pa tašča z njo v večini ukvarjata, ampak je potrebno tudi drugim sem pa tja kdaj kaj naredit. Drugače je pa kar nekaj prednosti tega. Tudi mi imamo lasten meso, zelenjavo, jajca. Nikoli se ne obremenjuj z okolico, kajti vedno se bo našel nekdo, jaz takim pravim kar idioti, ki se norčujejo iz tega. Pa vedi, da sem jaz v centru Ljubljane gor zrasla, pa sem prav vesela da živim na kmetiji. V naravi. Pridem domov in vidim zelenje, ne pa ljubljanskega betona. Vsak normalen človek to sprejme kot nekaj običajnega. Kar pa se odnosov s taščo in tstom tiče, sva pa midva z možem že takoj na začetku kar precej stvari razčistila z njima, ker sta hotela, da tudi midva živiva tako kot sta onadva, vse vlagaj v kmetijo in ne privošči si nič drugega. Bilo je sicer nekaj nesoglasij, ampak na koncu sta sprejela najin način in s tem tudi naju - saj dava kaj za kmetijo, tudi pri delu pomagava, ampak še vedno si privoščiva dopust parkrat v letu, ker nama pač to ustreza in si tega želiva.

BEBIII čestitam za nečakinjo. Tudi jaz sem v tem mesecu, 3.3. dobila nečakinjo Lano.

clock-img

23.03.2009, 08:20

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj danes na tale mrzel sončen dan.

A imamo že kaj novičk od današnjih bork?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

23.03.2009, 08:31

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Dobri jutro vseemuser posted image
Hvala vsem za ćestitke, res je lepo biti tetauser posted image upam da bomo kmalu vse mamice postaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bi tudi rajše živela na kmetiji, kot v LJuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

23.03.2009, 08:43

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Mateja Goljev, vse najboljše za tvoj rojstni dan, ćelim ti da dobiš za ta rojstni dan najlepše darilo, in sicer en lep plusekuser posted image user posted image user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem