popiz....napišem cel roman pol pa sploh ne objavi

...a veš jaz se tako zgodaj zjutraj (še v spodnjem perilu) potrudim, da vam mal zaplešem ti pa meni, da nisem več tako gibčna

hecam se...saj sem sama napisala, da mi je zadnjič šlo to miganje bolj od rok

pa nekam sem se postarala
glede pikic po buščiju...bom pa res danes probala drug gel za tuširat pa drugo kremo pa bomo potem videli kaj bo...sem zadnjič mojemu rekla, da sem kot kaka muca ali pa pes...vležem si na hrbet pol pa mi ful paše če me mal praska po buščiju (če pa ful srbi)...

...pol pa me vpr. če imam bolhe pa sem rekla, da ne, da so to sramne uši in da se naj pazi, da mu ne bo kaka zlezla za hlače in ga bo tam zgečkalo pol pa bo moral

čeprav se tako brani
Joob jaz se te spomnim....čestitke...sem ful vesela za tebe, da vama je ratalo....boš pa hitr prišla za nami.

..ne skrbi...saj veš kako rečejo nosečniški znaki so lahko prisotni ali ne...trebušček bo pa prej ali slej zrastel...jaz mislim, da se mi je tam po 15 začel malo bolj videt...ampak itak dr. pušenjak reče, da pravi nosečniški trebuh (ne od napihnjenosti) se opazi šele po 20. t...sicer pa poznam punco, ki ima rok 19.5. pa ima tak trebuh kot jaz ko nisem noseča pa se fajn najem...če sama ne bi rekla, da je noseča sploh ne bi ugotovoila...
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!