Pozdravljene so
!
Vidim, da ste se prav resno lotile tega foruma: z normami in funkcijami.
Jaz že vnaprej javljam, da bom bolj slaba delavka, saj vem, da bo zato plača slabša.
Imam pa za vas eno dobro novico: Glede na to, da je moj dragi 3v1-mož, prijatelj in pomočnik, jaz ne rabim nobenega pomočnika, tako da jih bo več ostalo za vas.
Sem bila pri iskanju kar izbirčna, sem rekla vse ali nič, tako da imam zdaj doma vse.
To seveda ne pomeni, da je popoln, toda šel je čez vsa moja zahtevna sita.
Priprave - Ta teden in drug teden me čaka še kar nekaj drobnih opravkov: od obiska porodnišnice, srečanja z babico, obiska Ikee, pakiranje torbe zame in za Elo, pranje cunjic in plenic, do nabave zadnjih drobnarij za našo princesko. Uf, me čaka še nekaj letanja.
Počutje - Moje počutje je drugače čez dan ok, le če preveč hodim ali predolgo stojim, mi otrdi trebuh in moram it počivat. Zvečer pa me trebuh začne tako motiti, da sem kar sama sebi tečna, sploh ne vem, kako bom vzdržala do 23. aprila. Noči še nekako grejo, pač prestavljam se iz boka na bok kot stara mama, sedaj je tudi mene doletelo nočno obiskovanje wc-ja, vsaj 2-krat, toda glavno da spim. Zjutraj pa pozabim na vse in kar ne morem razumeti, kako sem se lahko ponoči sekirala: Joj, kaj pa če prehitro rodim in bo prezgoden porod? V glavnem, ko vas berem, vidim, da so to čisto običajne nosečniške težave in mi je kar lažje.
minca - Ian je prekrasno ime. Je bilo pri nama pri fantovskih imenih na drugem mestu, takoj za Jonom.
Če je vama všeč, se ne ozirajta na druge, saj je konec koncev to vajin otrok, sad vajine ljubezni.
Otrdevanje in krči - Kar se tiče Spazmexa, pa jaz na vašem mestu ne bi pretiravala, saj vse, kar pojemo, dobi tudi otroček, ne glede na to, kako zelo farmacevti tolažijo, da je varno za otroka. Kemija je kemija. Bolje postelja in počitek kot pa tablete. No, takšno je moje osebno mnenje, se pa seveda vsaka sama odloči.
Jutri pa res pripopam fotko mojega velikega trebuščka, kar ne prideva do fotografiranja.
Pridno božajte trebuščke, bebice bodite čim bolj pridne in nič hitet na svet, pa se kmalu slišimo,
NenaLena