IZVIRNO SPOROČILO: Dali*
Ejla punce moje!
Vprašanje...kdaj mu lahko dam vetrovne kapljice, danes je star 7 dni???
Joj Dali, dej poskusi prej kupčke orng podret. Po moje ima mali zaenkrat še s tem bolj probleme. Pravim, mogoče, lahko pa tudi, da so kolike. Če so kolike (popoldan vpitje kake pol ure in ful trd buši...) potem ti nobene kaplce ne bodo pomagale. Samo cartanje, obrnjenega imej na bušija tak da ti na roki leži in nežno masiranje in prigovarjanje!! Nič ga ne boš razvadla s tem in ne ni še razvaje, samo varno se počuti pri tebi! Razvajenost pride potem nekje okrog leta. Po moje boš čist vidla razliko. Zdej ga pa le stisni k sebi, ker če so kolike je ful hudo, vsaj pri nas je bilo. Smo ga imeli tiste tri mesece skoz na rokah pa ni nič razvajen zato!
Bethany - tile bodiji in špara so fajn kvalitetni. Jaz jih imam kr nekaj za Marušo. Je pa razlika med temi z rokavi in onimi brez rokavi - tisti imajo ful ozko odprtino za glavo in naši komaj gredo čez glavo. Tisti z netki so pa super.
Kar se pa bazenov tiče so sestre po moje res govorile o termah pa to. Ker tile tečaji so na nivoju. Tak da kr pogumno. Konec koncev lahko alergijo na klor dobi tudi v domači vodi!!
Tole knjigo si morem pa tudi jaz nabavit. Da vidim, če se da, da se ne zbuja tako pogosto. Po moje ne vedno. Mi smo imeli probleme skoz ko so poganjali zobki. Tak sta obadva trpela zraven, da groza. Do približno dve leti in par mesece, koso končno pognale še petke., potem pa kot bi odrezal spita celo noč. A mislite, da se da to preprečit?
Bethany - na tale mnenja prodajalk v BC jaz ne dam kaj dosti! Ko že marsikaj veš, vidiš, da nekatere res pojma nimajo in potem berejo navodila z embalaž vpričo tebe, ko jih kaj vprašaš- sorry, to znam tudi jaz. V glavnem mi smo našo tamalo čist lepo imeli not od nekje 4. meseca, ko je držala glavico. Se je pa tudi njen bratec not vsedu, ki je bil več kot leto starejši...tak da. Do Trip-trapa ziher zdrži! Zgleda pa tako mali, ker je tako oblikovan, da malega "vklešči" in mu da dobro oporo, ko še ne sedi sam. Kar se pa mizice tiče - jo imajo, kot dodatek v BC. Jaz jo že imam. Se namontira na tale Dumbo stolček in je čist enako, kot on velik stol.
Za Trip trap se pa tudi blazince dobijo povsod!
Drugače pa komaj čakam, da bom na vašem mestu...