writing-img

RE: Celjske in okoliške mamice

clock-img

30.07.2009, 13:38

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

blanč: user posted image user posted image user posted image  ogromno čestitk za user posted image  user posted image  Lepo se cartajte, ko boš pa imela čas, se pa tipkamo. Pa najbrž kmalu tud srečamo za Savinjo user posted image

Jaz se tudi pridružujem čestitka za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa pridno sodelovatuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

30.07.2009, 13:40

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Lolita: js nism nikol redčla z mojim mlekom in tud ne delala npr. korenčkovega soka. Sam skuhala pa zmiksala v kašico.

Sej tak bi tudi jaz delala.Mi je najbolj všeč.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

30.07.2009, 15:03

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

blanč: user posted image user posted image user posted image  ogromno čestitk za user posted image  user posted image  Lepo se cartajte, ko boš pa imela čas, se pa tipkamo. Pa najbrž kmalu tud srečamo za Savinjo user posted image

Jaz se tudi pridružujem čestitka za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa pridno sodelovatuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz!! user posted image user posted image Uau, dvojčka! Super. In to 2 meseca prej rojena?? če sem prav seštela starost in pdp? Samo, da ste vsi zdravi in ok. user posted image user posted image

clock-img

30.07.2009, 16:03

clock-img

blue eye

pencil-img

327

blanč - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in lepo cartanje

GH - mi pa tako jemo vse in vse in kot en velik (mi poje po 200-250 ml v skledčki), da se sploh ne upam spustit v vašo debato, drgač sem pa jaz začela s kuhano zelenjavo (korenček, krompir, cvetača, brokoli, grah in bučka ), vsaka stvar po 3 dni in pretlačeno z vilico in malo zalito s sokom, v katerem se je kuhala jed. mi je pa kako stvar ven špukal al pa ni hotu ust odpret pa sem gaprpravla do smeha da je usta odprlu pa hit dala žličko not in je bklo ok. drgač pa sploh ni problema.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

clock-img

30.07.2009, 20:14

clock-img

blanč

pencil-img

3419

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Tudi jaz!! user posted image user posted image Uau, dvojčka! Super. In to 2 meseca prej rojena?? če sem prav seštela starost in pdp? Samo, da ste vsi zdravi in ok. user posted image user posted image

Ja 2 meseca prej ampak se nam ne pozna velikouser posted image  Bernard ima že 3600g, Lara 2500g in sta že prava dojenčkauser posted image  .
Vidim, da se pogovarjate o uvajanju goste hrane in zobkih..., bemti me je kar strah, kako bomo preživeli dvojno dretjeuser posted image user posted image user posted image , čeprav zaenkrat moja dva ne jokatauser posted image  le Lara malo zavpije, kadar se naveliča čakat na hranouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

30.07.2009, 21:35

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

Danes sem naredila mlečni riž. Skuhala sem balastni riž v vodi, potem pa umes dodala svoje mleko. Pa je samo 3 žličke pojedel. Potem sem pa notr dodala še zmiksano banano, no, potem smo pa enih 5 žličk še dol spravili in obrok je bil za 4 ure končan. Tko malo mi poje. Pil bi pa ves čas.
Potem sem mu pa pri moji stari mami dala juho in notr kruh nadrobila, pa sva pojedla kr nekaj žličk.
Če je zelo lačen, mi poje polovico majhnega fruteka in to je to. Nič več!

Končno si se nama pridružil!

clock-img

30.07.2009, 21:52

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

kathy: če velik pije, je menda ok. So tud taki dnevi, ko jim najbrž ni dost za jest ... pa ta vročina ... ti mu kr velk daji za pit. Od hrane pa tud čim več poskusi ...

clock-img

30.07.2009, 22:50

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

joj...kok čuden izgled foruma...

sam na hitro odgovorim...

katja_p
- daš za kavo in bo OK

Kathy - Hamax Siesta je najboljši sedež, je drag, ampak vreden svojega denarja....to povem iz izkušenj kolegic in sama sem si ga že nagledala in je v nasprotju s cenejšimi variantami pravi fotelj, sploh pa glede pripasanja na sedež, če si npr. sama in ti nima kdo držat kolesa...bla bla bla...vreden svojih cca. 90¸€

clock-img

30.07.2009, 23:15

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

joj...kok čuden izgled foruma...

sam na hitro odgovorim...

katja_p
- daš za kavo in bo OK

Kathy - Hamax Siesta je najboljši sedež, je drag, ampak vreden svojega denarja....to povem iz izkušenj kolegic in sama sem si ga že nagledala in je v nasprotju s cenejšimi variantami pravi fotelj, sploh pa glede pripasanja na sedež, če si npr. sama in ti nima kdo držat kolesa...bla bla bla...vreden svojih cca. 90¸€

Aha, sma ga že nagledala ...user posted image U Giga Sportu je za 95 €, u Hervisu pa 110 €. Bomo vrjetn tega uzel.user posted image

clock-img

31.07.2009, 10:34

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Tale sedež za na kolo: ful fajn zgleda. Glih danes sma s Katjo srečale eno, ki je svojo skoraj eno leto staro punčko peljala na kolesu v tem Hamexu... Js bom nabavila!! user posted image user posted image Sam ne vem, če bo letos že prišel toliko v poštev. Mogoče pol drugo leto spomladi.

GH: hm, tale tvoj mlečni riž, Kathy, tud js ne bi jedla. user posted image user posted image Sem js tud probala ta riž skuhan v vodi in potem dodano mleko, pa ni bilo jedljivo. Tak da mu ni za zamerit, če ni jedel. Tudi naša ne bi, pa drugače lepo je. user posted image user posted image A si že probala te otroške kašice od Hippa ali Milupe, ki se samo z vodo zmešajo?? Te so kar okusne, od Milupe prav fajn sladke, sladkane s sadnim sladkorjem.

clock-img

31.07.2009, 10:35

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

aja, še nekaj sem pozabila: od kdaj naprej pa je ta otroški sedež za na kolo, mislim od katere starosti??

clock-img

31.07.2009, 10:39

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

aja, še nekaj sem pozabila: od kdaj naprej pa je ta otroški sedež za na kolo, mislim od katere starosti??

sem že našla: od 9 do 22 kg oz. od nekje 1 do 5 let! Kr fajn razpon, da ni samo za par let!! user posted image user posted image

Ja, jaz ga bom nabavila drugo leto spomladi, ker pozimi, ko bi bila dost stara in težka, glih ni primerno za kolo.

clock-img

31.07.2009, 10:59

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

sem že našla: od 9 do 22 kg oz. od nekje 1 do 5 let! Kr fajn razpon, da ni samo za par let!! user posted image user posted image

Ja, jaz ga bom nabavila drugo leto spomladi, ker pozimi, ko bi bila dost stara in težka, glih ni primerno za kolo.

Jaz tudi, raje malo več za komfortuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

31.07.2009, 11:05

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Evo zdej dam pa še Tjaši jest pa se uredim, potem pa k Blue eyeuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

31.07.2009, 11:15

clock-img

suzy124

pencil-img

382

Dober dan

Jaz pa spet pakiramuser posted image user posted image , gremo danes popoldne za vikend za Sočo mal uživat, ker je napovedan lep vikend.

blanč uživaj z svojima dvema user posted image in seveda čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da se pogovarjate o sedežih za kolo, mi smo ga tud mel namen nabavit že letos pa sma svojo zdravnico vprašala za mnenje kdaj bi ga lahko začela vozit na kolesu, pa je rekja da do 1,5 oz 2 let neuser posted image user posted image user posted image , tak da bomo nabavili drugo letouser posted image . Vidim pa da že vozijo tud take male ko komaj sedijouser posted image user posted image user posted image

Tak, prebrala sem vas, kavico sem spila zdaj pa hitro naprej pakirat, pa se še potem kaj oglasim

clock-img

31.07.2009, 11:22

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Ga bom js tud nabavla. Pa še seb eno fajno kolo. Drgač bom pa od mojga si kolo sposodla pa se boma same furale okol user posted image

clock-img

31.07.2009, 11:22

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

suzy: uživajte na Soči. Bo najbrž prav prijetna temperatura user posted image

clock-img

31.07.2009, 11:23

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Evo zdej dam pa še Tjaši jest pa se uredim, potem pa k Blue eyeuser posted image user posted image user posted image

Nas še ne bo tk hitr, ker Elina in Tjaša še spita.

clock-img

31.07.2009, 13:14

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

Tale sedež za na kolo: ful fajn zgleda. Glih danes sma s Katjo srečale eno, ki je svojo skoraj eno leto staro punčko peljala na kolesu v tem Hamexu... Js bom nabavila!! user posted image user posted image Sam ne vem, če bo letos že prišel toliko v poštev. Mogoče pol drugo leto spomladi.

GH: hm, tale tvoj mlečni riž, Kathy, tud js ne bi jedla. user posted image user posted image Sem js tud probala ta riž skuhan v vodi in potem dodano mleko, pa ni bilo jedljivo. Tak da mu ni za zamerit, če ni jedel. Tudi naša ne bi, pa drugače lepo je. user posted image user posted image A si že probala te otroške kašice od Hippa ali Milupe, ki se samo z vodo zmešajo?? Te so kar okusne, od Milupe prav fajn sladke, sladkane s sadnim sladkorjem.

Ja od Hippa sem probala, pa mi je eno žličko pojedel, potem pa ni hotel ust odpret.user posted image Od Milupe pa še nisem poskusila, a so boljše?

clock-img

31.07.2009, 13:15

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

Nam so pa za sedež rekli, da že od 7. meseca lahko. 

clock-img

31.07.2009, 14:51

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Milupine kašice so velik bolj sladke kot od Hippa, mu bojo najbrž bolj všeč.

clock-img

31.07.2009, 14:52

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Lolita: pošlji mi mail, da ti pošljem slikce od dans.

clock-img

31.07.2009, 15:25

clock-img

blue eye

pencil-img

327

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Ja od Hippa sem probala, pa mi je eno žličko pojedel, potem pa ni hotel ust odpret.user posted image Od Milupe pa še nisem poskusila, a so boljše?

kathy - jst mu skuham riž v kravjem mleku in malo vode, ter dodam malo žličko sladkorja in tako zmaže, da se kr sveti,

edino dans ne k je mel drugo delo, je pojedu sam pol - osvajanje  Tjaše 1 in Tjaše 2 in Elino, sam ga kr nobena ni prav  zares vzela, edino katjina Tjaša ga je še kdaj pa kdaj pogledala.

clock-img

31.07.2009, 15:27

clock-img

blue eye

pencil-img

327

Lolita: pošlji mi mail, da ti pošljem slikce od dans.

a boš men tud poslala

clock-img

31.07.2009, 15:33

clock-img

blue eye

pencil-img

327

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Nam so pa za sedež rekli, da že od 7. meseca lahko. 

sam men se zdi še ful nestabilen not, vsaj glede jerneja, ker nam manjka še kar ene 14 dni da bomo sami sedel.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem