evo mene, danes malo kasneje. smo kr vredu spali, čeprav včeraj ni tako kazalo. joj, je bila sitna zvečer. zmatrana pa ne spat!! no, pol sem jo kr na zizi uspavala, je ob devetih zaspala, spala do pol treh, pa sem jo kar pustila, ker se ni nič oglašala in je spala še do štirih, ko pa je bila lakota prehuda. pol se je v pol urce fajn najedla in zaspala do pol osmih. sicer z vmesnimi bujenji, sam sem ugotovila, da če jo kar pustim, potem sama nazaj zaspi. če je lačna, se itak oglasi.
ja, to uspavanje dojenčkov: teorijo poznam, v praksi pa popušim.
vem, da jo je treba pri prvih znakih utrujenosti dat spat, ampak js jih sploh ne opazim, skoz je tak živahna, ko pa vidim, da je utrujena, je pa že preveč, da bi v miru zaspala...
Zdej imam cilj, da jo ful ful opazujem, daa prepoznam kiri znaki so ključni za utrujenost pri Elini.
vreme: res nekaj pihlja, ampak je zunaj 10 stopinj, tak da bo menda za zdržat, hehe. Sicer je pa veter pri meni dobrodošel, imam vsaj izgovor za bad hair day
Zdajle se najem, zrihtam, najem in oblečem Elino in grema ven, to je še najbolj uspešen način uspavanja naše punčke.