Hoj,
Dali, ne se tulk obremenjevat s težo in koliko poje. Škoda časa in živcev
Sej ko je lačen, se itak oglasi, ane? Če ne poje naenkrat veliko, bo pa čez pol ure ali uro spet... Zdej je še prekmalu, da bi bila že tak usklajena, na ure pa to... Jaz sem imela prvi mesec Elino res kr naprej na zizi, malo je jedla, malo dremala, malo se cartala... In ja, sestre na prvi posvetovalnici so me tud čist zasekirale, da se je zredila za spodnjo mejo tiste njihove tabele.
Vaganje te pa itak še bolj zmede. Js sem mela en mesec sposojeno, pa sem ugotovila samo to, da jih teža ful niha. In se sploh ne mislim več obremenjevat, če se dost redi, če izgleda zdrava, zadovoljna, živahna, sem tudi jaz zadovoljna... Itak se pa fantki ponavadi bolj poredijo, tak da sem prepričana, da bo Etien čist vredu kilaže do prve posvetovalnice.
Ja, gledajo pa porast teže od tiste pri odpustu iz P., čeprav je mene pol sestra spraševala, kdaj je dosegla porodno... Kak nej to vem, če je nisem nič vagala doma?? Eh, brezveze...
Nastavki ti torej pridejo prav? Fajn.
Mleka tud imaš pomoje čist dovolj, mehke zize itak niso znak, koliko so polne, ker mleko skoz sproti nastaja.
Upam, da se krčki kmalu poležejo.