writing-img

RE: Celjske in okoliške mamice

clock-img

31.03.2009, 15:01

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: martka

ta je pa dolg...
sori

Martka, ej točno to sem pomislila: kaj za vraga sploh lahk ješ... se mi zdi, da si naštela vse, kar obstaja... bogaaa, nisem nič fauš. user posted image

clock-img

31.03.2009, 15:05

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

Bethany in Katja, danes sem vaju videla! Mi smo se ravno domov peljali, vi2 pa sta šibali proti Ostrožnem.

Aja, glede kave ... ko je Martka zadnjič spraševala ... jst sem zadnjič celo ob 22 h pila kavo, da sem se potem malo dlje lahko učila, pa je Gal vseeno lepo spal. Pa tudi vsako jutro jo spijem, pa nima vpliva nanj.

Mamice, ki dodajate, v DM-u imajo znižan Actimel 3!

Končno si se nama pridružil!

clock-img

31.03.2009, 15:06

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Bethany - js tudi mislim,da se ti ni treba sedaj ubadati z dojenjem. Namreč js sem že po enem mesecu in pol bila na isti kilaži, ki sem jo imela pred nosečnostjo, sedaj ko bo pa Nik star 2 meseca star pa imam že 1 kg manj kot prej. Pa amreč ful veliko pojem na dan, toliko nisem niti ko sem bila noseča. Mislim, da bodo kile same šle počasi dol, če ne pa se boš s tem ukvarjala, ko boš nehala dojiti.

Jap, točno to sem se odločila. Nič ukvarjanja težo, dokler ne neham dojit. Bom rajš zdej uživala v hrani in pregrehah, seveda v mejah normale, hehe, brez slabe vesti.... Bom se pol ukvarjala s težo, pa mislim, da bo potem veliko lažje spravit dol. user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 15:09

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Bethany in Katja, danes sem vaju videla! Mi smo se ravno domov peljali, vi2 pa sta šibali proti Ostrožnem.

Aja, glede kave ... ko je Martka zadnjič spraševala ... jst sem zadnjič celo ob 22 h pila kavo, da sem se potem malo dlje lahko učila, pa je Gal vseeno lepo spal. Pa tudi vsako jutro jo spijem, pa nima vpliva nanj.

Mamice, ki dodajate, v DM-u imajo znižan Actimel 3!

hehe, nisi nič pomahala ali potrobla?? user posted image user posted image sicer pa verjetn ne bi vedle, kdo je... user posted image

no, js prave kave skor ne pijem, če pa, zelo redkokdaj, mi nekak ne paše... imam pa belo kavo Bianco al pa si divko skuham... jo obožujem. user posted image

clock-img

31.03.2009, 15:09

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

ta je pa dolg...
sori

Martka, ej točno to sem pomislila: kaj za vraga sploh lahk ješ... se mi zdi, da si naštela vse, kar obstaja... bogaaa, nisem nič fauš. user posted image

Enako je šlo men po glavi :)

clock-img

31.03.2009, 15:11

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Sma ble v mestu in sm js ful stvari opravla - najbolj nujno je blo, da smo šli slikat Tjašo in dali delat osebno izkaznico. Pa sm mogla imet izjavo očeta, da dovoljuje, da naredim OI, ker nisva poročena user posted image  kr neki ...

Tiste, ki boste šle delat otrokom dokumen: s sabo imejte njegov rojsni list, svoj osebni dokument, izjavo očeta (če nisma poročena), pa 13,16€.

clock-img

31.03.2009, 15:31

clock-img

martka

pencil-img

1538

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sma ble v mestu in sm js ful stvari opravla - najbolj nujno je blo, da smo šli slikat Tjašo in dali delat osebno izkaznico. Pa sm mogla imet izjavo očeta, da dovoljuje, da naredim OI, ker nisva poročena user posted image  kr neki ...

Tiste, ki boste šle delat otrokom dokumen: s sabo imejte njegov rojsni list, svoj osebni dokument, izjavo očeta (če nisma poročena), pa 13,16€.

ja, tole, jaz sem stala tam pred okencem kot kak idijot, ko mi je to povedala. kako prosim, kaj naj imam??
mislim?

danes sem za kosilo jedla piščančji zrezek in nebrušeni riž s korenčkom in pila- kaj drugega kot čaj za dojenje (saj tri mesece ne pijem drugega kot to in vodo, aja, pa bebe čaj).
saj se da...

naty... ja saj vem, pa baje sploh ni alergija, zato pa ne dajo napotnice za teste, sam za vsak slučaj naj to izločim, da bomo videli, če bo boljše... no, pol bo pa že tolk stara, da bo boljše... kr neki...
sem se odločila, da poskusim za 14dni in če ne bo razlike, poskusim nazaj z mlekom, pa da vidim...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

clock-img

31.03.2009, 16:34

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

Am a to izjavo sam napišeš ali obstaja kakšen obrazec, ki ga izpolniš?

clock-img

31.03.2009, 16:53

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

sam napišeš! Ja, bedarija, res... punce, sicer pa kr na matičnega pa poročit, pa ne bo takšnih in drugačnih komplikacij... hehehe!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 17:18

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Zuna dežujeeee... user posted image user posted image user posted image Katja, sma mele kr srečo, da ni začel kake dve - tri ure prej... user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 19:26

clock-img

martka

pencil-img

1538

sam napišeš! Ja, bedarija, res... punce, sicer pa kr na matičnega pa poročit, pa ne bo takšnih in drugačnih komplikacij... hehehe!! user posted image user posted image user posted image

saj se lahko samo na občini priimek spremeni in je stvar rešena

clock-img

31.03.2009, 19:52

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

saj se lahko samo na občini priimek spremeni in je stvar rešena

hm, ne vem, če... sej ne dobiš statusa, da si poročen, če imaš na podlagi kr neke odločbe enak priimek kot partner... pomoje, no. user posted image user posted image

clock-img

31.03.2009, 23:50

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

Ja o spremembi priimka sem jst že razmišljala (no, zadnje čase aktivno) ... sam ne vem kak si potem lahko mati samohranilka, na svojem naslovu, s partnerjevim priimkomuser posted image user posted image .
Drugače pa navijam, da se stanje v državi uredi in tudi mi skočimo pred oltar.user posted image

clock-img

01.04.2009, 08:07

clock-img

mbd0411

pencil-img

1944

Sprememba priimka pomeni,da si kot poročen in te tako tudi obravnavajo,seveda če sta na istem naslovu prijavljena.
Preverjeno,ker tam delam.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

clock-img

01.04.2009, 08:26

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Sprememba priimka pomeni,da si kot poročen in te tako tudi obravnavajo,seveda če sta na istem naslovu prijavljena.

Aahaa, samo... a te ne tako obravnavajo tudi, če nimaš istega priimka, pa si skupaj prijavljen? No, verjetno čist odvisno od situacije... Sam men je to mal hecno, da si greš spremenit priimek, brez obreda in matičarja, pa veljaš kot poročen??? Nekak mi ni logično, a ne? Pol je ja vseeno, ali to ali poroka oz. zakonski stan?? user posted image user posted image

Eeeh, preveč razmišljanja za mojo zaspano glavo... Sicer pa itak ni bistveno.

Danes je prvi april, se morem kake fajne šale spomnit. user posted image user posted image

Aja, pa dobro jutro v še en deževen dan. user posted image

clock-img

01.04.2009, 09:53

clock-img

martka

pencil-img

1538

hoj,
gaja  je danes malo pobrundala ob 6h, ko je tjan vstal, sem jo dala k sebi in sva spali do ..... 8.30!!!

jah, zdaj si pa s5 očke mane!
ja, 10.00 je njena ura.

fajn bodite, mi2 greva malo ven, dokler še ne pada.

čao

clock-img

01.04.2009, 09:55

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Če si na istem naslovu in nisi poročen, se to smatra kot izvenzakonska skupnost. Kolkr je men znano ...

1.april ... niti se mi ne da študirat, da bi koga kaj nasrala ... sej sm itak sama... Tjašo? On se mi bo f fris režala user posted image

Tale dež me mal mori ... Včeri sma pa res mele srečo, ja ...

Tamala je ob 8 začela žnarat ... sma se vstale, mal pomigale, previle, ob 9 jedle in je nazaj zaspala. Js pa, namest, da bi si šla froštik nardit, ker mi že kruli po želodcu, visim tule na netu ... user posted image  bemti ... se bo tamala prej zbudla, predn se js kam premaknem!

Pr nas je pa zdaj že neki cajta nova praksa spanja (sicer slabša kot prej): prvič se zbudimo okol 1.30 in jemo, pol se pa zbudimo okol 5.30 in spet jemo. vstajanje pa je odvisno. Nekje po 8. Čakam na dan, ko bomo prespali vsaj 6 ur v kosu.

clock-img

01.04.2009, 09:58

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

martka: imaš zs

clock-img

01.04.2009, 10:08

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

dobro jutro.

No js sem se zdele lepo najedla, Nika pa sem že prej zrihtala. Upam, da se bo danes kaj vreme porihtalo in bom potem lahko šla na en sprehod.

1. april - a ste koga  kaj nasrale oz. je kdo vas. Js še razmišljam kaj bi mojega nasrala pa mi nič na pamet ne pade.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

01.04.2009, 10:08

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

Jutro! Mi smo pa včeraj ob 21 h zaspali, se zbudili ob 2:30, se napapali, hitro zaspali in potem je bila budnica ob 8 h. Sedaj pa že spet nekaj dremamo.
Danes se odpravljamo v mb, ker grem jst na govorilno, ati in Gal pa u shopping. Upam, da se bomo imeli kje previti in najesti. user posted image Drugače bomo pa kr prakticirali v avtu.

Katja
, ja če skupaj živiš, tudi neporočen, te smatrajo povsod (socialna ...) kot poročen par.

clock-img

01.04.2009, 10:36

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

kathy: če gresta v kak nakupovalni center, tk imajo tam previjalnico. V mestu pa ne vem ...

clock-img

01.04.2009, 10:41

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Js pa čakam, da Elino zmanjka, pa grem js tud zalegat, danes nisem več spala od štirih naprej... user posted image user posted image Se pa kr uspešno upira spanju, zeha na veliko, pa si mane učke, ampak kr neki stoka... no bomo vidli...

clock-img

01.04.2009, 11:33

clock-img

mbd0411

pencil-img

1944

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.aprillllllll

Sej neki drži samo ne glih dobesedno.Pa tam tud ne delam.user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

clock-img

01.04.2009, 11:35

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

mbd: dobr si nas   user posted image user posted image user posted image  
js niti pomislila nism, da to ne bi držalo ... če delaš tam ... user posted image  user posted image

clock-img

01.04.2009, 12:02

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.aprillllllll

Sej neki drži samo ne glih dobesedno.Pa tam tud ne delam.user posted image user posted image

hehehe! user posted image user posted image user posted image Dobr si me... tud nisem nič sumila. js pa že cel dopoldan tuhtam, kako in koga bi mal naaprilila, pa mi zgleda pomanjkanje spanja preprečuje kako dobro idejo skup spacat... pa tudi Elinino jamranje in stokanje glih ne pomaga k temu...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem