Mi smo danes fajn spali, včeraj je lepo zaspala ob pol enajstih, pa smo imeli prvo budnico ob pol štirih, potem pa šele ob osmih. Danes bo zgleda Elina ful pridna, ker je ati doma in se hoče pokazat v najlepši luči.
Naty, Kar se včerajšnjega drenja tiče, ja, sem js tudi dobila občutek, da je to bil problem, da me ni bilo. Ker preden sem šla, me je tak hecno gledala, kot na utrip, pa kot da hoče rečt: da ne bi kam šla in me pustila samo... Se mi zdi, da že ful kaže navezanost na mene. Kar mi je seveda všeč, hehe. Sam ni pa fajn, da potem noben drug ne bi veljal...
No, bomo vidli, kako bo danes, ko bo spet popoldan v varstvu pri naših v Štorah.
Glede suhosti, sem mi kr zdi, da bo trajalo, dokler bom dojila ...
To pa pojma nimam kako dolgo bo trajalo... Do šestega meseca že imam namen, v naprej pa tud verjetno ne bomo kr odklopili.
Katja, kaj pa če poskusiš z unimi kapljicami, ki jih je Martka enkrat omenjala: mislim da se reče Fitobimbi, majo v lekarni ali Sanolaborju. Pa osvežijo prostor, da je lažje dihat. Ali pa nabavit vlažilec zraka. Pomoje ima samo zaradi tega suhega lufta od kurjave tako zabit nosek.
Pridobivanje teže dojenčkov: od česa je kaj odvisno, koliko pridobiva teže?? Nekateri se redijo več kot kilo na mesec, mi pa komaj 500 do 600 g??
PA ne zgleda glih shirano, hehe. Pa jo hranim, vedno ko pokaže malo interesa, to je lahko tud vsako drugo uro, pa če hoče, ji še dodatek pripravim in ga večinoma vedno popije... Mogoče bo pa potem, ko bo gosta hrana bolj pridobivala težo??