writing-img

RE: Celjske in okoliške mamice

clock-img

09.03.2009, 12:23

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Zakaj sm js misla, da bo lep pondelek??? user posted image  Očitno sm slabo informirana glede vremena ...

Pa naša je neka tečka dans ... jest noče, sam neki stoka skoz pa se napenja ...

Kosilo: js bom delala narastek iz polente in zelenjave.

Pucanje: dej ne govor ... js kr po prahu stopam ...

clock-img

09.03.2009, 16:52

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

KK bedno vreme je danes ...tkooo pogrešam sonček!user posted image user posted image
No, jst sem se pa že začela učit ...hm, izpiti so pred vrati.user posted image
Pa ve, kaj počnete v tem turobnem dnevu?

Končno si se nama pridružil!

clock-img

09.03.2009, 20:47

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Nismo dans glih za čvek ...

A so vaši dans tud tečkoti?

clock-img

09.03.2009, 21:02

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Nismo dans glih za čvek ...

A so vaši dans tud tečkoti?

hoj hoj,

KATASTROFA!!! glede čvekanja danes... pa sem mislila, da ne bom mogla dohajat user posted image user posted image

Katja, kaj maš malo tečkico doma?? user posted image mi smo pa kar pridni... user posted image celo spala je nekaj čez dan, slabo urico celo v posteljici...

clock-img

09.03.2009, 21:15

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

hej, kaj ste že dobile denar od občine??? js bi mogla preverit na banki, sem mislila, da bo banka kej obvestila, če bi bil kak priliv...

Katja, bo jutri kak sprehod padel? vreme bo menda stabilno... se javim, ko bomo fertih v posvetovalnici. lahko gremo za savinjo pogledat? mamice, boste kej zunaj, če vas že tu gor ni??

clock-img

09.03.2009, 21:26

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

ajaaa, še eno vprašanje: že kaj gledate stolčke za hranjenje?? sej vem, da še imamo čas, pa bi vseeno rada naredla kak ožji izbor, pa da se pol kake akcije najde in nabavi... zaenkrat še nimam nobene ideje, kakšnega bi imela in niti ne vem, kaj je sploh treba gledat pri teh stolčkih. rada bi, da je čim dlje uporaben.

pri pikapolonici mi je tale kulkertoliko simpatičen:

user posted image

user posted image

kak se vam zdi??

clock-img

09.03.2009, 21:40

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

Bethany glede denarja od občine. No, jst sm baje danes dobila nakazano (samo to od občine Šentjur). 3. 2. sem dala notr prošnjo, pa mi še tudi ni bilo jasno, kdaj bodo nakazali in sem danes gor klicala, pa mi je povedala, da je šlo v petek naprej in da imam baje danes priliv. Drugače boš pa na izpisku videla. Kdaj si pa oddala vlogo?

Moja dva fanta sta pa ob 14 h šla ven in potem je Gal skoraj do pol 18 h spal ...nič ni bil lačen ...čudno. No, sedaj pa že tudi pridno pančka.user posted image Jst grem pa še malo za knjige.

Končno si se nama pridružil!

clock-img

09.03.2009, 22:43

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Sprehod: valda!!!!

Stolček: nimam pojma ... tole je Jupiter
user posted image user posted image
se mi dopade ...

Denar: js nism še nč dobla.

Grem pančkat ... nočko!

clock-img

09.03.2009, 22:45

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Tale je tud super, ker ga lahk imaš pol kot malo mizico in stolček - ga ima Iztokov nečak in mi je OK.

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/stolcki-in-mizice/jane-stol-in-miza-terra-h54/06245-548420421046753

clock-img

10.03.2009, 08:23

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Tale je tud super, ker ga lahk imaš pol kot malo mizico in stolček - ga ima Iztokov nečak in mi je OK.

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/stolcki-in-mizice/jane-stol-in-miza-terra-h54/06245-548420421046753

aha, tega sem tud gledala. js bom enga takega nabavila, da bo tudi kasneje uporaben kot stolček ali mizica. user posted image

clock-img

10.03.2009, 08:27

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

No, pol je ta OK.

Bethany, kjda imate posvetovalnico?

clock-img

10.03.2009, 08:45

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

No, pol je ta OK.

ob 9:30, glih se spravljamo, te pokličem, ko bomo fertig, pa da vidimo kako naprej. user posted image

clock-img

10.03.2009, 09:14

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

No, pol je ta OK.

ob 9:30, glih se spravljamo, te pokličem, ko bomo fertig, pa da vidimo kako naprej. user posted image

oki-doki

clock-img

10.03.2009, 10:36

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Naša ima totalno zmešan bioritem zadnja dva dni user posted image  Ponoči se je začela neki prebujat - 2x na noč, sam ni lačna. Se pa kr neki cmajvka in ko jo položim nazaj v zibko spet jok ... Tk da jo pol okol 5 dam kr k nama. Dopoldne pa spi ko ubita v zibki user posted image  Ne štekam je ...

clock-img

10.03.2009, 10:39

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

A vete kaj .... js si grem pa zdle nardit eno belo kavo s smetano!!!!!!!! Mogoč pa ne bo naše Tjaše zvijalo ... sej smo že 3 mesece čez ...

Ne morm več bit sam na čajih, ker se mi bo zmešalo! Gledam te kavice, ki jih pošiljate za dobro jutro ... Kr šibam ... user posted image

user posted image

clock-img

10.03.2009, 10:54

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

A vete kaj .... js si grem pa zdle nardit eno belo kavo s smetano!!!!!!!! Mogoč pa ne bo naše Tjaše zvijalo ... sej smo že 3 mesece čez ...

Ne morm več bit sam na čajih, ker se mi bo zmešalo! Gledam te kavice, ki jih pošiljate za dobro jutro ... Kr šibam ... user posted image

user posted image

Jaaa, ti si jo kr privošči!!! Js si jo vsako jutro! Pa tole iz slikce bi tud takoj popila, hehe.

No, za nami je druga posvetovalnica, kaj več pa napišem, ko bom mela obe roki prosti... sicer pa, kje ste vse?? sam midve s Katjo čvekama, pa Kathy se še oglasi... user posted image user posted image bo treba spremenit naslov te teme v čvekanje dveh mamic user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2009, 11:08

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

bo treba spremenit naslov te teme v čvekanje dveh mamic user posted image user posted image user posted image

Aha user posted image user posted image

clock-img

10.03.2009, 11:17

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Naša še kr spi ...

clock-img

10.03.2009, 13:25

clock-img

martka

pencil-img

1538

no, saj še jaz kdaj kaj napišem...
moja dva se zdaj zabavata v gajini igralnici... luka klovna okol špila, gaja se mu pa smeji...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

clock-img

10.03.2009, 14:44

clock-img

martka

pencil-img

1538

KUPIM FAMILY BIKE!!!
ALI KATERA VE ZA KAKŠNEGA??
V TRGOVINAH JIH NIMAJO VEČ!

HVALA!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

clock-img

10.03.2009, 15:11

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

Hojla! zadnje dneve se v večini potepamo. končno ni več tak mrzlo in prav pašeuser posted image
stolček za hranjenje pa imamo tale, samo, da je v oranžni barvi. smo zelo zadovoljni z njim

http://images.baby-center.si/05/0045/0001/imgArticle_182815.jpg

clock-img

10.03.2009, 15:12

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

IZVIRNO SPOROČILO: martka

KUPIM FAMILY BIKE!!!

HVALA!

žal ne vem

clock-img

10.03.2009, 15:35

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

IZVIRNO SPOROČILO: martka

KUPIM FAMILY BIKE!!!

HVALA!

žal ne vem

tudi jaz ne...

clock-img

10.03.2009, 17:14

clock-img

mbd0411

pencil-img

1944

Dan,mi smo pa od zdravnice.user posted image Niku tako hrope in piska v pljučah.Sva en virus pokasirala.user posted image Zdaj je dobil Ventolin,pa že tam je moral na inhalacijo.Groza in to iz včeraj na danes.Noč sem itak prebedela,ker sem ga hodila poslušat,paa jokal je.
Nocoj me čaka pa isto,ker ima vpihe na 4 ure-2x,pote pa na 6 uruser posted image user posted image
HB,vročine pa ni in tudi nosek je prazen,pa je tudi in pije.
Ok,se je zbudil,grem...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

clock-img

10.03.2009, 17:50

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

mbd- isto je blo pr nas, sam da Aljaž tud jest ni hotu. upam, da bo kmal boljšeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem