writing-img

RE: Celjske in okoliške mamice

clock-img

31.05.2009, 15:58

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Evo, kapučin v četrtem poskusu ratal:

user posted image

sam mal mu morem še videz izboljšat, da bo tak kot v kaki kavarni user posted image user posted image je pa močn ko vrag!

clock-img

31.05.2009, 20:55

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

user posted image  za kapučin, Bethany! Pridem kmal user posted image

Evo, naše dete sem odložla ajat, js grem pa dans tud kr spat, ker sm čist švoh in če bom še dolg zvečer pokonc, mi bo grlo začelo napadat ... že kr čutim.

Naša je dans imela samo 2 rundi spanja - je namreč drugi rundo potegnila od 13.00 do 16.30!¨Celo pop! Sm lahk skuhala, posparvla, pojedla sladoled s "cimro", pa še zlikala cel kup in končno nimam več cot za likat user posted image  (do ju3, ko bom dala prat!)

Lepo bodte! Se ju3 slišmo! Vidmo pa tud kaj ta teden, če bo vreme ok.

clock-img

31.05.2009, 22:19

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Evo mi smo tudi doma Tjaša že spi, piknik je uspel, danes so bili še zadnje pregrešitve, od jutri pa malo bolj resno k hujšanjuuser posted image user posted image user posted image

Lep capucino in še lepši Jernejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč

18.3.2009

clock-img

01.06.2009, 08:41

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Dobro jutro!

midva sma že budne od pol sedmih (je spala celo noč user posted image user posted image ) zdaj pa gledama baceka Jona

user posted image

user posted image user posted image

Katja, kako je danes s sladoledom, ti ga je kaj ostalo od včeraj?? user posted image user posted image Js prispevam domače jagode in buhtlje, če mi bojo ratal. Testo se že dela. user posted image user posted image

clock-img

01.06.2009, 08:44

clock-img

martka

pencil-img

1538

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Dobro jutro!

midva sma že budne od pol sedmih (je spala celo noč user posted image user posted image ) zdaj pa gledama baceka Jona

user posted image

user posted image user posted image

Katja, kako je danes s sladoledom, ti ga je kaj ostalo od včeraj?? user posted image user posted image Js prispevam domače jagode in buhtlje, če mi bojo ratal. Testo se že dela. user posted image user posted image

kje je bacek??

tudi gaja je spala do pol sedmih, celo noč

no, evo me tukaj, da me ne pozabite

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

clock-img

01.06.2009, 08:56

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Dobro jutro!

Jah, tok vsi hvalijo baceka jona, da si ga morem enkrat ogledat. E najbrž še ne sme gledat TV...

Bethany - močen kapučino je pa, če si dala več kave in če uporabljaš esspresso kavo. Če hočeš bolj blago lahko daš tudi ono iz hoferja. Gala, ta rdeča (takoj ko stopiš v hoferja jo imajo na levi strani, pa še full je poceni)...moja mai jo ma full rada, ker kave Gorizia pri nas ne prodajajo in ko gremo v ITA jo kupimo.

Katja - kaj ti še potem manjka...da še jaz prispevam svojo udeležbo...lep dan še kaže in pri tebi na terasi je super, pa še razlog za dolg sprehod imam.

clock-img

01.06.2009, 09:02

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Tko...zdej pa spijem kavico do konca in grem likat. E že počiva po jutranji telovadbi...

clock-img

01.06.2009, 09:05

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Pomembno!!!!! Dali in še ktera (no, js bom počakala, da ga tašča kupi):

http://nakup.pikapolonica.com/

Zabeleženo...

clock-img

01.06.2009, 09:06

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Katja...Bethany...jaz prinesem mali šampanjček...paše zraven. Sej mal ga pa lahko spijem...ni panike...

clock-img

01.06.2009, 09:11

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Katja imaš zs

clock-img

01.06.2009, 09:20

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Ooo, Martka! Welcome Back!! user posted image user posted image

... aha, vidim, da si klicala... sem bila zaposlena z uspavanjem Eline. Sem en mičken zamudila, pa se mi je že jokala oz. drla 5 min, no, zdaj je tiho... upam, da spi...

clock-img

01.06.2009, 09:23

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Dobro jutro!

Jah, tok vsi hvalijo baceka jona, da si ga morem enkrat ogledat. E najbrž še ne sme gledat TV...

...
Katja - kaj ti še potem manjka...da še jaz prispevam svojo udeležbo...lep dan še kaže in pri tebi na terasi je super, pa še razlog za dolg sprehod imam.

Dali, hitro na youtube pa pogledat kak kratek del Baceka. Res je fajna risanka... ena redkih zadnje čase. Pa Elini se ful dopade, ker so tale lepe barve, najbolj pa uživa pri koncu, ko grejo napisi gor na zeleni podlagi. Takrat se pa ful smeji. user posted image user posted image

No, Katja se še mora javit, sma kr naredile plan brez nje user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2009, 09:26

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Dobro jutro!

...
Bethany - močen kapučino je pa, če si dala več kave in če uporabljaš esspresso kavo. Če hočeš bolj blago lahko daš tudi ono iz hoferja. Gala, ta rdeča (takoj ko stopiš v hoferja jo imajo na levi strani, pa še full je poceni)...moja mai jo ma full rada, ker kave Gorizia pri nas ne prodajajo in ko gremo v ITA jo kupimo.

....

Hm, ja, espresso sem dala. Ker tak piše. Bom probala to s hoferja. A mora bit čist polna ta posodica / cedilo kave, do roba? Js bi dala sam pol, pa bi tudi bilo manj močno... Sam, ko sem dala manj, mi je voda mimo tekla, namesto, da bi šla gor v zgornjo posodo... user posted image Razen, če je bil kak drug razlog za to... ne vem... no včeraj je pol ratalo, samo malo vode je pricurilo ven in na štedilnik...

clock-img

01.06.2009, 09:30

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Evo še mene user posted image

Je tamala dans sicer se ponoč zbudila 2x, pol pa potegnila do 9 in sma se lepo naspale user posted image

Bethany, Dali: sladoleda dost, tud neki jagid je še, lahk jih še prneseš! Pridita kadarkol, js sm doma - ne bom kam šla, ker morm mal za inštrukcije dans pregledat liste.

Dali: imaš zs

martka: ja lepo tebe še tu videt user posted image

Lolita: super, da je uspel piknik user posted image

Takole je pa naša htela lučko:

user posted image

clock-img

01.06.2009, 09:31

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

evo, sem našla eno celo risanko Baceka na youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=qas27wHba4w&feature=related

clock-img

01.06.2009, 09:33

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Joj, js morm Blue eye še slike poslat od zadnjič pr njej ... Ma , je še vse na fotoaparatu. Dobiš user posted image

clock-img

01.06.2009, 09:34

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

evo, sem našla eno celo risanko Baceka na youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=qas27wHba4w&feature=related

Mi2 vsak dan gledava baceka Jona, zjutraj in zvečer, ko čaka na kašico user posted image

clock-img

01.06.2009, 09:35

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

...
Bethany, Dali: sladoleda dost, tud neki jagid je še, lahk jih še prneseš! Pridita kadarkol, js sm doma - ne bom kam šla, ker morm mal za inštrukcije dans pregledat liste.

...
Takole je pa naša htela lučko:

user posted image

user posted image user posted image user posted image hehe, kake lušte!! Pa kr na sredi mize sedi, frajerka!! user posted image user posted image

Ok, fino! Midve pridema, ko se Elina naspi in naje, pomoje tam okol 12ih! Prinesem jagode, zdele grem pa buhtljne nardit, upam da se mi spet ne zažgejo...

clock-img

01.06.2009, 09:39

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Buhteljne pa le nared, ja user posted image   (nč ne bo s hujšanjem ... user posted image )

clock-img

01.06.2009, 10:09

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Buhteljne pa le nared, ja user posted image   (nč ne bo s hujšanjem ... user posted image )

se že pečejo... user posted image user posted image

ko smo glih pri hujšanju: sem si danes drznila stopit na vago in kaj pokaže?? 70 dek manj kot prejšnji teden, pa sem na veliko grešila. user posted image user posted image Torej imam "že" 63 kil, točno! Še šest manj, pa bom tam, ko sem začela... user posted image user posted image

clock-img

01.06.2009, 10:19

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

se že pečejo... user posted image user posted image

ko smo glih pri hujšanju: sem si danes drznila stopit na vago in kaj pokaže?? 70 dek manj kot prejšnji teden, pa sem na veliko grešila. user posted image user posted image Torej imam "že" 63 kil, točno! Še šest manj, pa bom tam, ko sem začela... user posted image user posted image

Jaz sem tudi grešila na veliko in mi pokaže za 1 kg manj, hehehe

clock-img

01.06.2009, 10:23

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Bravo! user posted image  Js ne bom stopla na vago, ker sm v tem tednu prevečkrat prepozno jedla in velik sladkega ... pa se men to zlo hitr pozna. Bom ta tedn pridna, ker v soboto bo torta user posted image  Ja madoniš, pa buhteljni dans user posted image  Da jih ne bi preveč prnesla user posted image

Blue eye, vse spakirano?

Js sm dala Tjašo spat. Sicer ni bla velik pokonc, ampak očitno je navajena, da takle čas dopoldan spi, kljub temu, da je prej dlje potegnla - no, al je pa bla dolg budna pa je js nism čula do 9, ko se je orng oglasla user posted image  üme-biti ...

clock-img

01.06.2009, 10:31

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Dali imaš zs

clock-img

01.06.2009, 10:54

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Blue eye, Bethany: imata mail

clock-img

01.06.2009, 11:00

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Blue eye, Bethany: imata mail

jst bi tud rada vidla vas tri pri blue eye

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem