cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarčice 2009

clock-img

18.04.2009, 10:07

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

rebeka,  jst mam sicer flašo pred sabo, tako, da čin čin...user posted image

clock-img

18.04.2009, 10:08

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

no jaz imam flašo in kozarecuser posted image čin čin

clock-img

18.04.2009, 10:08

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

ej, dejte mi povedat kaj naj tej punčki kupimo za darilo...sm misnla en bon in še eno igračko...kako pa?

clock-img

18.04.2009, 10:16

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

sunny tvoja Gaja je pa danes 2 meseca starauser posted image čestitke mali princeskiuser posted image

clock-img

18.04.2009, 10:17

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

tiste k bi šle v Bosno ajd na seznam: (Mihailo prireja zabavo, prenočišče ni problemuser posted image user posted image user posted image user posted image )
user posted image user posted image

1. Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image
2. Katjuša  user posted image user posted image user posted image user posted image
3. Majchy    user posted image user posted image user posted image user posted image
4. Rebeka   user posted image user posted image user posted image user posted image
5. Sunny     user posted image user posted image user posted image user posted image
6. Simonakruser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2009, 10:19

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

poglejte si moj avataruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2009, 10:19

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MA SEJ JST OBVLADAM U NULO NAŠ BIVŠI SKUPNI JEZIK (KAKO SE MU ZDEJ SPLOH URADNO REČE??????HRVAŠČINA, BOSANŠČINA, SRBŠČINA????)...SM BLA ZADNJE POL LETA U SLUŽBI V PISARNI S 3MI BOSANCI, ŠIME JE ITAK SKOS JUŽNO JUŽNO JUŽNIJE, TKO DA ŽE MAJKL OBVLADA PAR BESED: PIČI MUJO, TATA, BAKAuser posted image

EJ TANCY TI BI NAS LOH MAL MAKEDONSKO UČILA, KAKO VI DEBATERATE DOMA....ENGLIŠ, SLOVENIŠ AL MAKEDONSKI AL KR EURO MIXuser posted image

tole ta zadno...učasih nas kar debelo gledajo u kakšni štacuni kaj nam dogajauser posted image user posted image user posted image  npr. a je this one uredu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ka ti si iz makedonije?

ne jest sem čistokrvna slovenka...moji otroc so pa mešanca slovencev makedoncev avstralcev ni da niuser posted image ....moj je rojen in živel v avstraliji dokler se ni s kulikopterjem sem prpelu pa mene spoznaluser posted image  njegovi starši so pa makedonci...sem enkat dol obirala patliđane in piperke...ma so dobre sva jih švercala sem je tolk dišal u avtu

clock-img

18.04.2009, 10:20

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

katjuša jest te štopam k vidm da visiš iz avtobusa...a boš ustavla al kaj

clock-img

18.04.2009, 10:21

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MA SEJ JST OBVLADAM U NULO NAŠ BIVŠI SKUPNI JEZIK (KAKO SE MU ZDEJ SPLOH URADNO REČE??????HRVAŠČINA, BOSANŠČINA, SRBŠČINA????)...SM BLA ZADNJE POL LETA U SLUŽBI V PISARNI S 3MI BOSANCI, ŠIME JE ITAK SKOS JUŽNO JUŽNO JUŽNIJE, TKO DA ŽE MAJKL OBVLADA PAR BESED: PIČI MUJO, TATA, BAKAuser posted image

EJ TANCY TI BI NAS LOH MAL MAKEDONSKO UČILA, KAKO VI DEBATERATE DOMA....ENGLIŠ, SLOVENIŠ AL MAKEDONSKI AL KR EURO MIXuser posted image

tole ta zadno...učasih nas kar debelo gledajo u kakšni štacuni kaj nam dogajauser posted image user posted image user posted image  npr. a je this one uredu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ka ti si iz makedonije?

ne jest sem čistokrvna slovenka...moji otroc so pa mešanca slovencev makedoncev avstralcev ni da niuser posted image ....moj je rojen in živel v avstraliji dokler se ni s kulikopterjem sem prpelu pa mene spoznaluser posted image  njegovi starši so pa makedonci...sem enkat dol obirala patliđane in piperke...ma so dobre sva jih švercala sem je tolk dišal u avtu

torej za bosno organiziramo izlet v makedonijo..... tam imajo lubeniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tam še tud nisem nikol blauser posted image user posted image user posted image user posted image kake so pa kej fešte tam?

clock-img

18.04.2009, 10:22

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

rebeka, hvala! user posted image

katjusa, lej ji lej...kako ona dva migata...user posted image

clock-img

18.04.2009, 10:22

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ej, dejte mi povedat kaj naj tej punčki kupimo za darilo...sm misnla en bon in še eno igračko...kako pa?

naš erik ma rad use k ropota pa da je avtouser posted image  sam to ni za punčko...zlaga pa tud tiste kocke k se natikajo je tak lesen podstavek s palčkami ven in pol gor zlagaš

clock-img

18.04.2009, 10:26

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

sunny http://nakup.pikapolonica.com/igrace/lesene-igrace/hof-sestavljanka---vstavi-oblike/4184134022498324068 to je naš oboževal pr letu in potem naprej še zdej ima.... pa kako lepo majčko zraven in kinder čokoladice pa je to touser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2009, 10:36

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

o hvala za pomoč...bomo pogledali pol v BC če majo kaj pametnega v tem stilu!user posted image

clock-img

18.04.2009, 10:38

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

ja erik ma tud rad to sestavlanko

clock-img

18.04.2009, 10:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2009, 11:00

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Sm mislila ,da vas bom lahko cist prebrala pa ni slo...morm si lase umit pol pa za zurko pripravljat...seznam naj se kar povecuje,ko nas bo dost picimouser posted image user posted image user posted image
Punce vsem hvala za tako lepe zelje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lp se tipkamo...
Kolumbo kAPLJICE SO CUDOuser posted image user posted image

clock-img

18.04.2009, 11:36

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

fate dejte metle z rok user posted image

clock-img

18.04.2009, 11:36

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

mihailo uživaj danes in lepo praznuj

clock-img

18.04.2009, 12:01

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Evo mene spetuser posted image ...sem stanovanje spucala ,cakam ,da pride moj ,da Mihaila cuva in da si koncno lase umijem...me skoz firbec matra kaj se tu dogaja,pa sm prisla mal pogledatuser posted image

clock-img

18.04.2009, 12:02

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
kolumbo si mogla dat take link do smeškovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2009, 12:03

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Evo mene spetuser posted image ...sem stanovanje spucala ,cakam ,da pride moj ,da Mihaila cuva in da si koncno lase umijem...me skoz firbec matra kaj se tu dogaja,pa sm prisla mal pogledatuser posted image

vse si zamudila, slavljenkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2009, 12:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2009, 12:20

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Ja velja konc julija gremo v Bosno,mi bomo takrat na dopustu,vas pocakam dol...vse pripravimuser posted image

clock-img

18.04.2009, 12:24

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

vam zdle prpopam se neki slik

clock-img

18.04.2009, 12:27

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

lani smo se parking nardil,tko da imae kam kombi parkirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
bojo sobe ok?user posted image
user posted image
pa se dve sliki,kako se v bosni zurira...user posted image
user posted image
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem