IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS
hvala punce za spodbudne besede...ampak ne kaze tako pozitivno kot sprva zgleda
1x je rabila dodatek samo zaradi tega ker je bila izmucena od dolge noci in nenehnega sesanja prazne dojke
sedaj ko si je opomogla smo ji dali ze kar velik zalogaj dodatkov
iz mojih dojk po 4 urnem pocitku pride le za 20g teze, mleka (smo tehtali pred in po dojenju)
zdaj sem si crpala ker sem koncno dobila crpalko in sem si po kaksni urci brez dojenja uspela napumpat le vsega skupaj ena 2 ml iz obeh
pijem mama caj in to sem ga danes ene 3 litre, plus malo mleka, tak da tekocine imam dovolj, mleka pa maloda se nic
Tak da punce, ce kera ve za kaksen nacin kako spodbudit nastanek mleka (kaksne tablete, karkoli...) prosim naj pove
hvala
Jutro....
Barbara...te ćisto razumem...jaz sem si črpala mleko od prvega dne k sem rodila tko da sem si spodbudila bredavice, dojke...skratka mleko je komaj teklo na pumpici ki sem jo uporabljala v P. nato sva kupila električno črpalko in po treh urah k sem prišla iz P sem si takoj nabrizgala 60 ml, v P pa prej samo 10 ml.....
Skratka moja pupa popije po flaši 100 ml....po zizi pa samo 70 ml...in so mi v KC rekli da sedaj ko sva šle za vikend domov, da jo moram točno na 3 ure hranit ker se more zredit, da ne bo potem jooj k pridema v pon. nazaj v KC.... Hja....sem si mislila eh to pa ne bo nben problem sej jst pa že 125 ml nabrizgam....in glej ga šmenta....pridema včeraj domov jo najprej stehtam in nato nahranim po obeh dojkah, vmes še kupčke podirava in nato....jo dam na tehnico in pokaže sam 50 ml...a moji dojki sta na dotik prazni...
Mala pa zaspala kot top in je spala točno do naslednjega obroka....
Tako se je ponavljalo do jutra...zdej pa ne vem a moja tehtnica ne kaže prav al kaj je potem...
Mal me je strah da se nebi čisto nič zredila in bi mi potem dol rekli da sem jo slabo hranla in bi morala še kak teden ostati v KC...
Barbara je pa res da velik stres, veselje, skrbi vplivajo na porast mleka....
Ti samo vztrajaj in videla boš da bo vse ok...