sazi sej bo hitro boljše in se boste utekli mi smo potrebovali dobre 4 tedne zdej je pa vse super in se gremo tud že za dlje časa potepat..... je pa res da smo kr na flaški in je mogoče lažje, kot pa pr tebi k maš dojenje in flaško....
za izobraževanje ti bodo pa mogoče kej skoz prste pogledal k si rodila
hvala - se tudi jaz držim gor večinoma samo zato, ker vem, da bo s časom mnogo bolje - čez 2 meseca pa že super - no, razen nočnega zbujanja, ki nas je pri prvem matralo več kot 2 leti - po večkrat na noč, pa še zdaj, pri treh letih ga kakšno noč malo daje
pri prvem smo šli že pri dobrem mesecu konec februarja v kar hladnem dnevu na celodnevni izlet na Bled, pa okli jezera peš in s flaško in vodo v nahrbtiku. Se da kar hitro začet uživat
Glede izobraževanj pa... ja, saj upoštevajo porodniške, samo jaz že toooooliko časa vlečem, da mi je že pred sabo nerodno, kaj šele pred vsemi dotičnimi instituijami in profesorji, ki jih srečujem tudi ob mojem delu. Problem je v tem, da sem si naenkrat zadala in začela/nedokončala preveč zadev - malo tudi zaradi lenobe oz. drugih prioritet, da potem nisem folgala vsega, ampak odlašat pa žal nisem mogla - so bili pa drgi plusi vključeni.
No, mora zbrat pogum in poklicatnekam v naslednjih dneh, da zadevo, ki mora biti končana maja, pa si sploh ne predstavljam, kako jo bom naredila, malo prestavim. Samo imam odločno o porodniški samo za prve 3 mesece, za naprej pa še ne. No, bom že.
2. stvar pa je magisterij.Delam ga že od septembra 2003. Jeseni so mi odobrili prošnjo za nadaljevanje po dveletni prekinitvi, imam pa še 2 izpita in nalogo in dobro leto in pol časa za zaključek.