IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Katjuša, blagor teb k maš že lohk akcijo
Jst pa še kr krvavim pa ne morem, pa tok bi.
a še tko fejst krvaviš? jst čist po malem, tu pa tam malo ponoči nič, čez dan pa ko se obrišem je še malo je pa vedno bolj sluzasto... tak da mislim, da bo res počasi čist konec lahko se pa še vleče tole malo pomalo.... sma pa vseen uporabla kondom sma mela enga iz pamtiveka stara zaloga pa še po jagodi je mel vonj
danes sem zvedla da je moja prjatlca noseča

ima že enega sineka, starega tolk k je Florjan (sme imele takrat skupi rok, en dan razlike) potem je pa boščika mela kr 2 splava, tak da zdej držim pesti, da bo vse posreči in da končno dobi svojo težko pričakovano štručko.... je pa še čist na začetku k sem jst med prvimi k mi pove....
zdej sem spet naročila kapljice iz koroške lekarne so tak sladke da bodo mal za tolažbo, ker se nikakor ne potolaži ta naš palček ko sem mu pa dala na dudo kaplico teh kapljic se je pa takoj potolažu sicer kratkotrajno sam 2-3x ponoviš pa zaspi....
rebeka

za uroša lepo se je zredil in se je znajdu si ga že preveč jezila pa ti je pokazal lekcijo

. kaj so ti delal UZ za kolke? upam da se hitro uredijo....
mleko jst sem mela mičkono mleka in sem v prsih mela take trde bule in sem si to pod toplo vodo (čim bolj vročo) mal zmasirala, da se je zmehčalo in potem sem si s pumpico ven sčrpala to sem delala 3 dni in mleka ni blo več

so me pa prsi tud ful bolele čeprav nisem načrpala več k 20ml pa vseeno.... ko sem se pa odločla da ne bom dojila sem pa črpala sam tolk, da je napetost padla torej v mojem primeru okol 5ml iz vsake.... in v 3 dneh se mi je uredilo imam pa tako čist navadno črpalko od chiccota stane okol 10€ in je čist dost vredu, da se zadeve spravijo na svoje tire...