Zadnji članki

18 izjemnih porodnih fotografij!
V galeriji preverite 18 porodnih fotografij, na katerih je fotografom uspelo ujeti intenzivne in ...
Resnične zgodbe

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum pritlikavosti
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, d...
Resnične zgodbe
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. spet se bomo cel dan prekladali po stanovanju. popoldan pa dobimo obiske.
...Meni se je zdelo ,da je nekako cudno sedel v lunici,umpalumpa si lepo razlozila kako pride pas in do kje mora bit otrok,tko,da bo naslednjic ok.Kaj pa naj naredim glede one podologe ,ki jo imamo v sedezu a more bit zdaj notri?Balonchy ja ono oporo za vrat sem narocila tu je link
moj mozek mi je pomagal prvic drugic sva pa kar sama naprej in sem se spocila res,ampak upam,da ta bolecina mine ,ker mesec dni sem verjetno tako dojila da sem sebe namesto Mihaila priblizevala...sede sva se ze tudi zdaj navadla ,da ne trpi hrbet sam do zdaj ,ker sem sebe "mucila" v nelagodnem polozaju je boleecina v hrbtu ze kar velika in bom rabila nekaj casa da mine...moz me vsak vecer masira in pomaga...bom pa se zdaj pogledala te blazine za dojenje na netu kaj pise kaj o njih...