IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan
Evo punce, mi se počasi odpravljamo na teste. Madona me je strah. Pa saj vem da kakorkoli bo, bomo že preživeli, sam upam da res nev mel nič. Da je tisto kožna bolezen kaka.
Aja pa voziček si grem kupiti. Ni nevem kaj, mi pa je fulll všeč, ker bo imel roki vedno mizico pred sabo. Je s pladenčkom in FULLLLLLL POCENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, tako da bom fullll prišparala.
Tisti dnar, ki ga bom dobila od sodelavk za voziček, pa bom dala skrbno na knjižico in šparala.
Čawbaw
Držim pesti za teste, pa poročaj, ko pridete nazaj. Kateri voziček boš pa vzela? Imaš kakšen link ali sliko? Kakšna je cena? Sprašujem, ker bomo mi tudi novega kupovali.
PŠEMEK - slikice pripopam v parih minutah, sam dol z fotiča moram vzeti. Firma je kr ena leva, je pa fulll lahek voziček, ima samo 7 kg. Pa gor paše vsaka lupinica. Pa pladenjček (sorrri pozabla slikat pladenjček zraven na vozičku, dobiš naslednjič, ko bomo imeli v uporabi ta voziček). Pa ima kao zaščito proti UV ŽARKOM.
CENA: 69 EVROV

(smešna cena. Sem gledala voziček, pa sem rekla ah ta je najvrjetneje tudi fulllllllllll predrag). Pa moj pogleda pa se začne smejati. Cena je super no. Meni je voziček fullllll všeč. To mi je edino važno.
Mislim meni je super voziček. Mi je fulll všeč. Saj so mi tudi keri drugi sam tisti pa so res občutno predragi (eden k mi je fulll všeč je 700 evrov), sam trenutno so bolj finance

.
Ima pa 3 stopnje naslona, pa tri točkovni pas, vrtljiva sprednja kolesa, k se dajo tudi zablokirati, košaro, pladenj, na vrhu oknček, da vidiš lahko otroka not,...
SUPER VOZIČEK za moje pojme. Meni fulll všeč

(nevemkolikokrat že napisala). Od enega vozička cel roman.