writing-img

RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del

clock-img

04.04.2009, 10:00

clock-img

sonček75

pencil-img

183

Živjo
Po dolgem času se spet malo javljam.V četrtek smo imeli posvetovalnico,težak je 8.600 in velik 70 cm.
Me pa zanima kakšne so kaj cene mleka(sedaj pijemo HIPP 2) in kakšnih mlečnih kašic v mullerju.Ker imam do prvega mullerja vsaj 60 km ne bi rada brezveze šla.
Sedaj jih kupujem v tušu(mleko okoli 4 eur za 300g,kašice HIPP pa okoli 3 eur)
Najlepša hvala če mi bo katera napisala.
Lep vikend vsem.

clock-img

04.04.2009, 10:19

clock-img

iraira

pencil-img

970

Ojla!
Mi imamo pa zadnje čase ful čudne noči. Se zbuja skoz, ne vem kaj ji je....mogoče zobki, ker si kar z ihto vse tlači v ustkauser posted image  Pa ji ponudim mlekeca pa čaja pa nič, isto se zbuja. Upam da se popravi tole drugače bom čisto izmozganauser posted image user posted image

Pri nas se je pa sonček malo skril zdajleuser posted image , upam da spet posije kmalu in da gremo venuser posted image

Meni bi tudi pasal kakšen izletek....mogoče na Šobec ali Bled? Nimam pojma, bomo videli kaj dan prinese

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

clock-img

04.04.2009, 10:44

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

IraIra čisto možno, da so zobki pri nas je blo podobno...pa čist nič ni pomagalo, da je šel nazaj spat. Pa uživaj na izletku še namesto nas. 

clock-img

04.04.2009, 11:15

clock-img

iraira

pencil-img

970

Pa saj pri nas zaspi nazaj ampak kaj ko se čez pol urce spet zbudiuser posted image . Zdaj pa tudi sem jo uspavala na vse možne načine ( že eno urco) pa noče in noče zaspatiuser posted image

Ni pa nič videti, da bi imela kaj otečeno ali kaj...samo take bolj bele dlesni so spodajuser posted image  nisev več pametna

Za izlet pa še itak ne vem ali bomo šli kam?

clock-img

04.04.2009, 11:15

clock-img

iraira

pencil-img

970

Jolly hvala ti vseeno za tolažbo in lepe željeuser posted image  če pa gremo pa uživamo še malo namesto vas

clock-img

04.04.2009, 11:24

clock-img

gogabojan

pencil-img

1995

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jolly hvala ti vseeno za tolažbo in lepe željeuser posted image  če pa gremo pa uživamo še malo namesto vas

Mi pa smo se zmenili, da jaz ne bom šla na pogreb. Pravkar odločeno. Bi preveč bilo boleče za njih.

Pa sonček se neki kaže in skriva.

lp

clock-img

04.04.2009, 11:26

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

Pa saj pri nas zaspi nazaj ampak kaj ko se čez pol urce spet zbudiuser posted image . Zdaj pa tudi sem jo uspavala na vse možne načine ( že eno urco) pa noče in noče zaspatiuser posted image

Ni pa nič videti, da bi imela kaj otečeno ali kaj...samo take bolj bele dlesni so spodajuser posted image  nisev več pametna

Sej pri nas se je tud nonstop zbujal...kr neki je blo.

Joj dones je pa siten za znoret kar neki tuli že odkar je vstal....pa a lahko malo miru prosim!!!!

clock-img

04.04.2009, 11:29

clock-img

janja 27

pencil-img

2523

dobro jutro al danuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa danes po ne vem kolikem času al  letihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imela celo veliko 200x190 cm posteljo zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image metka je spala celo noč v svoji postelji, manca pa v svoji moj pa je delal..........................havaji.........................madona je blo placauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas pa je tko oblačnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem al bo dež al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skuham kosilo pa grem tud jaz mal na zrak popoldan gremo na RD pihat 3 svečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj zida škarpo, sem se zjutraj zbudila ob pol osmih najprej seveda čukasto gledala kje so otroci, pa še mojga nisem slišala kdaj je z nočne pršu pa sem najprej pogruntala da punce še spijo  mojga pa ni blo še doma.je bla ena štala na ac in je pršu domov komaj ob 8 h namesto ob 6.30...je pa reku da ta folk v slo ni več normalen je na ac vse stalo zaradi ene okvare avtobusa v zapori (asfaltirajo ac) pa da so tolk pizuser posted image user posted image user posted image in preklinjali bli živčni da to ne moreš več vrjetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iraira user posted image user posted image user posted image za izletek

pšemek user posted image user posted image user posted image za pridno nejko v svoji postelji

.100noga sej je boljš da skzi kaka kot pa da bi bla zaprta....user posted image user posted image

valla mogoče bo pa tilenu pašala klima pri starih staršihuser posted image user posted image

jaz bi pa danes mogla začet oz ne jaz manca šolo rolanja.........pa se je naša punca zihtala da ne gre ker ne gre tud bratranec........pa jo nečem silt da se ji ne bi zamerlo..pa drugo letouser posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

clock-img

04.04.2009, 11:31

clock-img

iraira

pencil-img

970

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Mi pa smo se zmenili, da jaz ne bom šla na pogreb. Pravkar odločeno. Bi preveč bilo boleče za njih.

Pa sonček se neki kaže in skriva.

lp

Potem pa lahko vseeno prideš gogabojanuser posted image  pa gremo skupaj na izlet

clock-img

04.04.2009, 11:32

clock-img

gogabojan

pencil-img

1995

Iraira a lahko prideš do LJ do tivolija, pa gremo mal tam špancirati????????

Glede na to, da jaz ne grem na pogreb???

clock-img

04.04.2009, 11:33

clock-img

gogabojan

pencil-img

1995

Sem šele sedaj videla da si pisala, pa sem se sam nasmejala.

clock-img

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Sej pri nas se je tud nonstop zbujal...kr neki je blo.

Joj dones je pa siten za znoret kar neki tuli že odkar je vstal....pa a lahko malo miru prosim!!!!

Očitno je danes moderno, da user posted image  ne spijo! Od 6.30 pa do mal pred 11h ni in ni zaspala, zdele se je pa že zbudila. Pa je skoraj zaspala ob 9h pa ob 9.30 pa še ob 10h. Dvakrat jo je user posted image  zmotil, enkrat pa poštar, ki je zvonil da ma za podpisat user posted image . Pol je bila pa že tok zaspana, da je sploh nisem smela več odložiti in je zaspala v mojem naročju. Pa sem jo 3x odložila, pa takoj v jok, no četrtič je le uspelo in je spala malo več kot pol ure. Joj, bo še tečna danes pomoje user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

clock-img

clock-img

janja 27

pencil-img

2523

lovely imejte se maksimalno lepo  na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image možgančke na offuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2009, 11:36

clock-img

iraira

pencil-img

970

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Iraira a lahko prideš do LJ do tivolija, pa gremo mal tam špancirati????????

Glede na to, da jaz ne grem na pogreb???

Bom videla, če mi bo ratalo usposobiti avto. Imam eno staro podrtijo pa me alternator zauser posted image  in če ga en dan ne prižgem mi noče vžgati. Bomo videli, ti pa sporočim

clock-img

04.04.2009, 11:37

clock-img

iraira

pencil-img

970

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

lovely imejte se maksimalno lepo  na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image možgančke na offuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in čivavo na plaži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UŽIVAJTE, sem ti kar malo foušuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2009, 11:38

clock-img

iraira

pencil-img

970

Pšemek danes zgleda res ni dan za naše user posted image  

clock-img

04.04.2009, 11:39

clock-img

iraira

pencil-img

970

Janja kako je z urezninouser posted image

clock-img

04.04.2009, 11:41

clock-img

iraira

pencil-img

970

Evo zaspala je končno, bomo videli koliko časa bo trajalouser posted image

clock-img

04.04.2009, 11:51

clock-img

gogabojan

pencil-img

1995

No daj javi. Evo jaz ga nafutram pošteno, in potem sem OFF. Sem svobodna dokler bo lepo vreme. user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2009, 12:07

clock-img

gogabojan

pencil-img

1995

Iraira saj če ti ni, ti pač ni.

Se bovi pa kdaj drugič zmenili.

clock-img

04.04.2009, 12:08

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

Jaz ti želim, da ti čim dalj časa spi.

(Evripid)

clock-img

04.04.2009, 12:13

clock-img

janja 27

pencil-img

2523

mah ponoči je blo ok..pa sem si zjutraj odvila pa se je spet kri ulila k zmešanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je hotu peljat dat dva šiva not  - jok brate odpadeuser posted image user posted image user posted image user posted image bom že sem si nazaj povila in je sedaj ok najboj pa je metka zadovoljna z mojo novo kapico na palcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo prec v usta prova vtaknit pa ne gre ker je prširokouser posted image user posted image user posted image evo nova igrača..
hvala za tvojo skrb kako sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2009, 12:22

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

mah ponoči je blo ok..pa sem si zjutraj odvila pa se je spet kri ulila k zmešanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je hotu peljat dat dva šiva not  - jok brate odpadeuser posted image user posted image user posted image user posted image bom že sem si nazaj povila in je sedaj ok najboj pa je metka zadovoljna z mojo novo kapico na palcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo prec v usta prova vtaknit pa ne gre ker je prširokouser posted image user posted image user posted image evo nova igrača..
hvala za tvojo skrb kako sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janja, sej če greš zdele k dohtarju, ti ne bojo več šivov dajal ampak samo on obliž, k ti kožo skup drži, da se ti zaceli. Jaz sem tudi enkrat odlašala, tudi na prstu, pa sem potem vseeno šla, pa mi je dohtar reki, da 24 ur po poškodbi več ne šivajo. Tako da, kar pogumno user posted image

(Evripid)

clock-img

04.04.2009, 12:57

clock-img

iraira

pencil-img

970

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Jaz ti želim, da ti čim dalj časa spi.

Spala je celih 20 minut pa čisto je zaspana

clock-img

04.04.2009, 12:59

clock-img

iraira

pencil-img

970

sigurno imate doma jod, če imate kmetijo pa fino namaži, da se ti ne zastrupi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem