IZVIRNO SPOROČILO: timnala
Lucka1..jst tud ne vozim
neki po stacunah, ce pa ze mora it zraven pa ponavadi vzamem za vsak slucaj vozicek, na katerega lahko dam lupinico, vecinoma ga dam pa kar v nakupovalni vozicek z lupinico vred in ga tako vozim okoli..najbolj prakticno
ja, jaz ga še nisem peljala v trgovino in razen tokrat, ga upam tudi ne bo treba - moji starši gredo ravno na Kubo za 14 dni, mi pa nujno rabimo prenosno posteljo, ker bi radi šli na morje naslednji vikend (čez 10 dni)
timnala in laknerš - hvala za nasvet in predlog - ga bova res dala kar v nakupovalni voziček z lupinico vred - saj ni hudega laknerš, če ne bo placa za artikle v babycentru - saj greva dejansko samo prenosne posteljice gledat, tako da jo le izbereva in odneseva na blagajno,

pa bo tačas gledal iz vozička in pomagal izbrat
sem bila pa prav jezna zadnjič - sem kupila prevleko za jogi 120x60, mislim da Aljaž al neki podobnega se imenujejo - in tudi nek super truper jogi za

, potem so pa prevleke premale!!!! pa sploh ni debel jogi - nekih 7cm, če ima....jih nesem nazaj, ker se mi zdi čisto brez veze...že tako v tem BC za opremo celo premoženje pustimo, a ne??