IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
****, pa to sploh ni tebi podobno! Daj se že spravi k sebi
Razmišljanje kaj je bilo, ne vodi nikamor, sedaj si v deželi, za katero ste se odločili skupaj, da boste živeli, imaš čudovito družino in še mamo za oporo. Obiskala te je kolegica in verejtno ne bo ta zadnja, zato bi morala bit vesela, ne pa taka čmurna. Kako je živeti v tujini sem skusila na lastni koži in kljub temu, da ni lahko, je tudi polno prednosti
Točno tako, ne smeš biti črnogleda
. Mogoče ti bo kaj pomagalo, da jaz v rodni deželi nimam prijateljic, no ene tri so, pa še to se redko vidimo, kolikor pač čas dopušča, človek se odtuji.... To pa je res žalostno
Jaz sem 27 let že tu, pa nimam nobene kolegice tukaj. Ena me je razočarala, ena pa se je preselila in sem sama kot budalo. Dobre prijateljice sem imela na faksu, ampak mi je najbližja v Hrastniku, ena na Koroškem, ostale pa na Gorenjskem. Imamo pa še vedno stike. Saj velikokrat ne pogrešam nikogar, ampak ko pa grem kam z Vidkom na sprehod, pa bi bila zelo vesela, če bi kdaj pa kdaj lahko šla s katero na kavico. Sedaj sem našla tu na RR prave prijateljice, katerim lahko zaupam, ampak ste tudi vse tako daleč. HB, da imam barbaw, pa čmrliko, da se le kdaj pa kdaj na kavici dobimo, pa čeprav je enkrat na 2 meseca.
Tak ti to je, v mb sem imela polno kolegic in eno prijateljico, s katero sma še vedno v stikih, pol sma se pa preselila k nam domov in me "kolegice" še niti obiskale niso, čeprav je pol ure vožnje

, tukaj pa imam sosedo, ki se že od nekdaj dobro razumema in eno prijateljico, ki sma si zelo dobre že od gimnazije, no in to je pa tudi vse

, velikokrat se tudi počutim ko neki lolek, ki z vozekom sam luta po vasi

, pa od teh še nobena nima otroka, da bi skup vozičkale. Eh sem se že navadila da je tako, čeprav včasih prav žalostna postanem.