Zadnji članki

Strah pred porodom: Ne čakaj, da mine!
Če tvoje misli glede poroda spremlja strah, mu odprto prisluhni. Prinaša ti darilo. Sporoča ti, d...
Vse o nosečnosti

Kdaj in kako prvič ostriči otroka?
Ima vaš otrok dolge laske in se močno poti v glavico? Prvi laski so nežni in po navadi odpadejo, ...
Nega in zdravje
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Klicala sem v Muellrja zaradi HIPP2probiotični in dobila info, da ga ne dobijo iz Nemčije, kljub naročilom
?
se veselim dokler traja. gregi pa... pa saj veš kako ti želim, da bi končno pančali
Kolikor je bilo prejšnji teden lepše je zdaj ta teden slabše. Je cel dan v službi, prileti domov in kar hop takoj na vaje, treninge.... Jaz pa spet cele dneve sama, Gal ga tudi pogreša... Eh brezveze
in moja sestra se videt ne moreta in ni variante nobene, da bi moj šel. Jaz bi načeloma šla, zaradi nečaka, ampak po drugi strani ne bi šla, ker vem, da si moj ne želi it in bo užaljen, če bom sama šla. Saj ga razumem, ker če sma midva par in on ni zaželjen, potem tudi jaz nisem zaželjena. Res ne vem, kaj naj nardim, nočem se pa z mojim kregat samo zaradi tega. Kaj naj nardim???
Verjetno bom težila po RR
Sem se ravnokar stehtala in kar ne dojemam. Je pa res, da se pozna razlika, ko zapenjam hlače
Ali je pri vsakem vnetju ušes prisotna vročina?