IZVIRNO SPOROČILO: lenika
Sem pa zadnja dva dneva (verjetno tudi zaradi vročine) začela zatekat, pa tudi mene nekaj šraufa in me je včeraj 3x na wc pognalo. Upam, da se ne pripravlja že kaj. Me malo skrbi zaradi napačne lege.
Jaz moram tudi danes v trgovino malo napolnit hladilnik, pa za Matica moram kupit, da bo jutri nesel v vrtec, ker ima rojstni dan.
Lepo preživite dan.
Ja, polna luna je bila krivec; pa aktivnost za slabo spanje

, tud meni se zdi da mi bo včasih

kr čez trebuh ven skočil, pa zjutraj sem imela mravljinčaste dlani, pa desno ramo mi nekam čudno zateguje;
vse smo na istem - treba malo hladilnik nafilat

, pa po par malenkosti grem, mogoče še v knjižnjico skočim.....po kako knjigo o porodu (če knjižnjica le ni izropana),
grem v Kik malo pošpejat za kake elastične tričetrt hlače , nimam več kaj oblečt
, mi vse dol leze
.
potem pa pospravljat, kuhat, učit...
Lenika naša mala je v navadne vrečkice (tiste prozorne) za vrtec vsakemu za RD naštimala en balonček, eno zapakirano roladico in pet mehkih bonbončkov (sladkarije pa so bile najcenejše v Eurospinu). Drugače mi je bilo pa lani bolje, ko so v vrtcu imeli projekt brez sladkarij in so iz sadja delali razne zadevice, vsak je kaj sadja prinesel in so rezali, ustvarjali in jedli.
Nič drage moje, se beremo kasneje.