Pozdravljene drage so
!
Evo mene izgubljenke. Zdej sem vas precej časa brala za nazaj, saj sem si končno načrtno vzela čas.
Pretekli dnevi so bili precej pestri, saj smo imeli še dva piknika (eden za mamin RD, v petek pa glavni piknik za naša dva fanta - prijatelji in sorodniki). Ja, res vzamejo časa in energije priprave ti pikniki. Glavno, da so uspeli, in so mimo
Sem imela ponoči iz petka na soboto že popadke in sem mislila, da je že napočil čas, samo so po ene 2 urah prenehali. Me je kar malo panika zagrabla. Najbrž sem pretiravala z miganjem in hitenjem v petek. Sem pa ravno v soboto dopolnila 35T. Nič moramo kar počakati vsaj do 15., a ne?
Lenika
za lepe fotke. Luštni ste, res. Moram pa pohvaliti še tvoje fotke za nazaj, pa tvoje z morja tudi Mala Princeska. Jaz razmišljam, da bi šli pred junijem še za kakšen podaljšani vikend v toplice, pa sem se kar ustrašila, ko si pisala o čudnih izpuščajih tam doli. Ampak ni bil herpes, a ne? Kako se je zadeva zaključila?
Goldy držim pesti zate in tvojega
. Kar naj še malo počaka. Pa nič hudegs, če bo bolj drobižek. Kmalu bo kot sovrstniki, boš videla. Moji kolegici so zaradi zastoja v rasti sprožili porod in je bila
res bolj drobna, danes (stara je 1,5 leta) je pa taka kot sovrtstniki.
Loveforever jaz tudi še nisem dobila evrov od CSD (namesto paketa). Jih pa težko čakam, ker se v minusu od piknika
Na zadnjem pregledu sem izvedela, da je vse OK, naša
ima cca. 2700 g, G pravi, da bo zopet okrog 4 kg... bomo videli.
Pravijo, da je lažje roditi
kot
, ker imajo manjši obseg glavice in ramen??? Bomo videli.
Ima katera namen iti na Festival družin v Postojno to nedeljo (17.5.)? Mi bomo najbrž šli, če ne bomo v Semiču.
Amaya a danes si dobila izračun od dohodnine? Jaz ga še zdaj nisem dobila
Mogoče bo ju3? Če ga ne dobim do konca maja, moram pa sama poslati, a ne?
Kalanteja če se bo le dalo (in ne pozabim), te danes gledam in držim pesti za vašo skupino!
Aja še to: a se bomo pol kej zmenle za kavico v LJ? Zgleda, da bomo prej rodile
Jaz sem za, za kraj mi je vseeno, ker moarm itak priti z avtom. Kaj mislite? Ne bi bilo slabo, a ne? Koliko pa nas je iz LJ in okolice?
Lenika tebe pa res povabim, ko bomo v Semiču, a prav? Si za?
Lep dan vam želim, pa se zvečer kaj oglasim!
Pri nas ful piha pa se mi sploh ne da iti ven.
našega telesa."
(Elizabeth Stone)