IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja
mišel09 koliko pa imaš dioptrije?tudi jaz imam visoko dioptrijo
lino- za 300ml sem dala 7,99€, sam ne vem a je ista kot v DM, a pol je full dražja v Millerju?????
kupila sem tudi plenice v packu jih je 28 nimajo večjega pakiranja, 4,59€ so, podloge majo pa različne, 3,99 je bila, ni pa preveč velika
Kalanteja NAJLEPŠA HVALA, si lahko tako malo lažje izdatke izračunam...
Morda je pa to olje bolj kvalitetno...jst kupujem v DM-u 2 olja in sicer eno od Babylove, ki ima mandeljnovo+e-vitamin(250ml) in stane nekje okoli 1,50€ (malo manj) in pa kr navadno mandeljnovo, ki stane 2€ in mislim, da ga je 250ml (lahko pa, da sem se jst zmotila in je samo 150ml???) ampak je še vedno ceneje...so pa vseeno drugi izdelki v Müllerju dosti cenejši...kakšne pleničke pa so te za 4,59€ ???
in pa podloga je tudi cenejša kot pa v DM-u, kjer je mislim da skoraj 10€...tk da grem vseeno v Müllerja v soboto, pa nekaj bom pa še v DM-u kupila in verjetno pol na koncu imela full robe, ker sem vsem povedala, da imam dovolj cotk,...in rabim še samo kozmetiko in sedaj si jo kopujem, ker spet pa ne morem računat, da mi bodo drugi vse nakupili...pa itak se porabi.
o.k., šibam sedaj jest, sem si danes naredila kuhane šparglje in pa pečene bučke s sirom vse posuto+paradižnikovo solato...
Majana tudi jaz menim, da je morda bolje, da greš za kak teden na bolniško...v službi se bodo že morali znajti in ti sploh ni trea imeti slabe vesti, ker prvo smo me in naši
, pa potem naše družine in nato šele tam nekje daleč je služba...(tk po prioritetah)...PAZI NASE, KER NE BO NIHČE DRUG!