o.k. jst sem kr ta link od male_princeske skopirala, ker sem istega mnenja...
Kaminek pa sej tvoja G. pa ni tk čist pri pravi...taka ženska pa sploh ne bi smela opravljati takega poklica, mislim to je pa višek neprofesionalnosti...bi jo jst tut takoj po hitrem postopku menjala...baba

.
Harley zate pa sploh nimam besed. Punca dej da te

. Kot je že zapisano, ne se pustit. Pojdi na sodišče in si sodno uredi vse stvari (in pa pojdi do brezplačnega odvetnika), ker otroka boš vzgajala ti...glede obiskov oziroma deljenja...ja, če oče plačuje za otroka ga ima pravico tudi videti (jst pa bi zahtevala, da v moji prisotnosti-če mu ne zaupaš) in nikar mu ne poglej skozi prste in ne pojdi na limanice, da sej mu bo pa on tudi plačeval...ker to ni to, da otroka za vikend pelješ na pico...so drugi stroški...
Aja, pa še to bi napisala, da starš ni tisti, ki podpiše očetovstvo in plačuje preživnino...biti starš pomeni vellliiikkko več, pomeni ljubiti otroka tudi takrat, ko ne gre vse ko t bi moralo, vstati sredi noči, ker otrok misli, da je pod posteljo škrat...mislim ne bom naštevala, biti starš je nekaj neverjetno lepega in tega si ne moreš kupiti!!! Aja, pa tudi sama sem živela samo z mamo, ki je bila NEVERJETEN STARŠ in NAJBOLJŠA OSEBA na svetu...zame to še vedno je in vedno bo in hvaležna sem ji za vse in oče mi nikoli ni manjkal..., pa isto sta se tožila za preživnino in isto je bil v tujini in za nameček je te tožbe zameril meni in se z mano ni pogovarjal...pa ne bi o tem, ker je pravtako mrtev...reči želim le to, da sva šele zadnji dve leti preden je umru navezala stik (otrok-oče) in še to zaradi vnuka in ni mi žal, da sem mu oprostila, mi je pa žal, da ga nikoli nisem poznala...ampak imela sem pa mami!!!
Bačko, ja vsakemu se to lahko zgodi, je pa

bedno, ko se ti.

Poskusi res še 1x oprati...no jst sem pa dala prat majice in gate in nogavice od dragega in zraven vrgla svoje kratke hlače (rdeče) in potem je bilo vse roza in je bil dragi oblečen, ko tak P_ _ _ _. Pa še dol ni šlo...

Joj je bil takrat jezen, ker itak si lahk sam tk nor ko jst, da daš belo in rdečo skupaj...ampak nisem imela izkušenj

Uglavnem ne si pustit uničit dan

A veš un komad od letečih potepuhov (se mi zdi):
ko ti vse narobe gre, le nasmehni se in pozabi na skrbi saj življenje lepo je...ko ti vse narobe gre in ko vsega si že sit, le nasmehni in požvižgaj si....
Ajde se tipkamo kasneje!!!