Tudi jaz sem že kar malo neučakana, danes imam ctg me prav zanima kaj bodo povedali.
Samo sem skoraj 100% prepričana, da me bodo domov poslali in rekli, vse je mirno in da bomo še malo počakali.
V ponedeljek imam pa potem amnio, na to malo bolj računam.
Glede na to, da imava na isti dan rok, sem se tudi jaz že malo ukvarjala s tem ali pripravim dolge ali kratke rokave in sem preprosto pripravila kar oboje.
Tako, da ima moj dragi v torbi kratke in dolge rokave, potem se bom pa tam odločila kaj mu dam gor.
Samo glede na to, da imamo mi do doma 10 minut in da novorojenčkom gretje še ne dela takoj, bom verjetno dala gor dolge rokave. Če bo pa res noro vroče pa kratke. So me pa druge mamice opozorile, da naj pri nakupu kratkih rokavov pazim, da nima rokav še posebej zarobljen, da ga ne tišči.
Naš Srečko spet kolca, jaz ga občasno kličem kar Kolcamož in pa Peter Skala, ker imam skoraj ves čas čist trd trebuh.
Jogi pa smo pri nas kupila antialergijski - Baby Alergo in izgleda kar ok, na žalost pa o zadovoljstvu še ne morem poročati, ker naš Srečko še noče na svobodo.