IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
Naty-Taja: mal še
Se najbrž ne bomo več vidli na kavi predn šibneš v P. Mogoč te pa z Bethany rideva pol v P obiskat - pridemo 4 babnce
Hoj
Katja - mogoče se pa danes kej vidmo. Imam pregled ob pol devetih pa potem jo šibnem v Cityja na dvojni zmenek. Če vaju pot kej tja zanese... Drugače je pa bila Bethany s family zadnjič pri nas in ...kak srček je tamala! Našadva sta se še cel večer od nje menla. Po moje bo kr fajn, ko bo še ena bebica. V porodnišnico vas pa najverjetneje ne bodo spustil, ker se še odločam o prepovedi obiskov tam...(ne želim, da se mi določeni ljudje tam nacrtajo - pa nista to vedve!

)
Eh,
Manna - tole mene tudi drži (tečnoba namreč) sam ne zato, ker bi šla že rodit...

Ma kaj pa vem, tak mi gre vse na živce, pa zgleda da hormoni delajo, ker se mi kr za vsako p... ulijejo solze...jebela cesta sem smotana.
Ja, ja..mi je blo neki čudno tole okrog Simonitija - on dela v Šentjurju ja , pa baje je ful vredu. Mogoče gre pa še moja na dopust in bom lahk šla k njemu na kak pregled...
Loveforever - a ti si s Celja? Jaz sem tu z okolice.
Cally čestitke še od mene... So pa res konkretni tile naši junijčki!! Pa punce še bolj kot fantje. Vse okrog 4 kg...se bo po moje standardna teža novorojenčkov zvišala na kg....
Grem zdej se spakat pa na pregled, sicer itak ne bo kej novga verjetno. Kile pa pritisk pa tak že vem...mogoče mi pa uz nardi