IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
Punce danes moramo držat pesti za našo Mery, saj je že v porodnišnici. Mery 100000
za srečo. Pa saj jih ne boš potrebovala, ker bo vse vredu.
V in sem se zaklela, da ne bom naredila iste napake kot moja mami.
Logično, da bodo naši ta prvi čutil razliko, ker če ne drugega, časa ne bo več toliko, samo ne smejo pa imet občutka, da morajo bit pa zdej bolj samostojni in odgovorni, kot, če bi bili še vedno sami.
Za Mery
in Tecko. Mery, upam da bo

še par kritičnih tednov zdržal, da se rodi zdrav in krepak.
Ja, jaz sem se tud zaklela da med mojimi otroci ne bo 4 in več let razlike, zdaj pa imam - 5 let bo razlike med 1. in 2. otročkom. S sestro sva 4 leta narazen in sva se kar naprej nekaj bodli.
Ja, prvi otrok bo čutil razliko - jo že sedaj pripravljam, da mi bo pomagala - prinesti kakšno stvar, odnesti pleničko

. Je pa res, da ji bo potrebno tudi odmeriti svoj čas, se iti z njo kako igrico, kaj ustvarjati,...
Punce hvala za pohvale glede sobice, zdaj ima vsaj nekako veselje v njej spat - čeprav se že dva večera v sanjah nekaj joka

in ponoči še pricaplja k nama.
Bjondi, men v 28. tednu tudi ni nič MV gledala, samo klasika + poslušanje srčka.
Ja
Kalanteja prilimaj kakšno slikico stoječke.

Ležečki je bauhi res manjši pri vseh. Mogoče pa bolj zadaj nosiš?
(Ja, a ni fajn da se skup trudiva pri študiju, prav fajn je da sem te spoznala in da bova skup še pestovali v istem mesecu

, fajn da imaš javno upravo priznano - res super, si bližje cilju kot jaz - zato imaš lahko še večji motiv in motivacijo na višku, da v petek opraviš v dobro

.)