IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka
Hej!
Mojsonček-Ti povem, da na Jesenicah ne rabijo možki imet potrdila iz MŠ- te noben sploh ne vpraša če si hodil, sem pa tam rodila 2003 in 2005 tko, da se pomoje ni nič spremenilo, sem pa čist 1000% navdušena nad njihovo porodnišnico in sploh ne razmišljam, da bi šla v Kranj ker sem iz Podnarta. Pa še epiduralna je zastonj!!!!!
Super TADEJLUKA! To me pa ful veseli, ker moj je že zavijal z očmi, da on pa to ne bi šel poslušat

bom še za vsak slučaj povprašala mojo G, k jo mam gor
Glede epiduralne... jst k sm prvič rodila je sploh ni blo, zdej se pa vedno bolj nagibam k temu, da bi jo imela (tiste, ki zagovarjate naravni porod me komot lahko popljuvate, I don't care

) sem prvič rodila brez in je šlo z umetnimi zelo hitro in zelo boleče (dobri 2 uri).... zdej sem 10 let starejša in 10 x bolj zjamrana

enodometrioza je vsak mesec svoje naredila in mislim, da sem dosti muk skos dala...
a zastonj je? to mi niti na misel ni prišlo, da je še možno, kaj pa je pri nas še zastonj? no, sej, nimam nič proti

sem se pa zadnjič z eno punco pogovarjala pa je rekla, da moraš, če hočeš met EA na neko predavanje...
a mi o tem lahko kaj več poveš? jst sm na Jesenicah rodila prvič in zdej nimam namena nikamor drugam itak mi je najbližje, 10 minutk pa sm gor