IZVIRNO SPOROČILO: biba14
Mi pa teža rapidno raste, v 1 tednu dobim kilo gor,joj joj, se že kar vidim kok bom boga, ko bo treba vse to dol dat
.
Js se pa sploh ne sekiram več. Se ne tehtam, pa je

Ma da se bom pa še s kilami obremenjevala, ko sem itak mela kr stresno nosečnost, dokler nismo izvedeli, da je vse ok..ni šans.
Lsica, zato sem mislila, da si bila v Velenju, ker je pri nas tut iste stvari povedala o zobkih-verjetn je pa vsepovsod isto, a ne

Aja, stvari iz Recinkota sem naročla v četrtek, v petek so mi poslali mejl, da so dobili moje naročilo, poslali slikice, v kateih barvah imajo kaj na zalogi in da jim naj napišem, kakšno barvo želim imeti. Včeraj sem pa dobila odgovor, da so poslali včeraj dopoldan prek Pošte Slovenije in tak, da bi moglo danes ali pa jutri bit tukaj.
Tinca, za taščo mi je vseen. Se grdo čuje, ampak kaj naj. Da ji boma pa do konc življenja pedenala in ji vse k riti nosla, pa tak delala, kot bo ona rekla..NE HVALA.
Tk že preveč gledama na njo-in kaj dobima za to?? Vidiš, sama hvaležnost je je.
Mojega nadere vpričo mene, kak se je kaj moj počutu..se mi je tak smilil. Pa še tretja obletnica smrti njegovega atija je bila, potem pa še mama s svojimi izpadi...
Eh, ni vredno se še s tem obremenjevat.
Glede papirjev pa sem js šla na CSD v petek rihtat. Sem dala samo za paket naprej. Plačo morem pa naknadno prnest, ker so v LJ poslali in mi morejo tam izpolnit. Upoštevali pa mi bojo plače APR 08 do MAR 09 (ker če bi nesla kasneje, bi imela nižje povprečje, ker sem na bolniški in bi mi en mesec bolniške več upoštevali, namest plače).
Kalanteja, js sem pri Recinkotu naročila 2 posteljnini, samo 2 barvi imajo. (Roza s princeskami, pa modra mislim, da je z medvedki). Eh, ne se sekirat, pač si šla regrat nabirat. Moj je tut omaro sestavljal, pa vrtal, sesal, js sem prala pa likala, pa mi je vseen a je praznik al ne. Kdo drug mi bo pa pospravil, pa porihtal, če ne js?? In zdj naj čakam na naslednji dan, ko bom lahko delala samo zato, ker je cerkev tk rekla, da se ne spodobi delat..a-a.
Glede poroda js še nočem razmišljat, ker me kr panika zagrabi..Sicer js imam še cajt, sem v 31 tednu. Ene ste pa že ful blizu (npr. Tinca...)..
Sem se pa sprijaznila, da če smo bebija noter spravili, bo tut vn nekak prišel