IZVIRNO SPOROČILO: Mateja.Luka.Nik
Drugače smo pa doma v Ribnici na Pohorju.
Dobrodošla Mateja.Luka.Nik. Tudi jaz izviram iz Ribnice na Pohurju, se je moj ata tam rodil in sem, ko sem bila mala hodila tja na počitnice k svoji sestrični, ki ima tudi sedaj malega

(je bila ravno na obisku v SG-ju in sva se po dooolllgem času videli (vedno se full dolgo ne vidiva, ampak, ko pa se, je pa kot ne bi nikoli bili narazen-jo imam res rada)
Snoopyka HVALA BOGU (al komer kol že), da sta še 2v1...joj punca kk si me prestrašila, res orngi, dej zdej pa dosti, da se ne bi ponovili, ker pol začnemo pa vse paničarit...

LEPO POČIVAJ!
Glede spolnosti, ma sej bom verjetno se odločila, da pač mal počakam, tk par mesecev, da pridem tam nekje do 36t (ker res ne bi rada prej rodila) no pol v 36t pa začnem pit uni čaj iz malinovih listov in pa sexsat...sem že dragemu povedala, da naj računa (če prej ne bo kaj), da bo imel dopust tam nekje, ko bom jst v 38t...pa da nadoknadimo in se mi maternični vrat zmehča
Spolnosti pa po porodu ne svetujejo tam nekje do 1 ginekološkega pregleda (sej itak tk traja tudi čišča...)-se pravi enih 6t po porodu ni spolosti...
Glede tega streptokoka, ko sem spraševala, sem se pa tudi jaz s svojim G. že menila, ampak mi je postavil ceno 70€

...moram še 1x vprašati...grem itak 5.5. na pregled.
Tudi mene je včeraj skoz neki črvičlo in trebuh mi je skoz trdel...sem že tudi mislila, da se bo kaj zgodilo, ampak imam občutek, da je danes bolje.
Se pa moram pohvaliti, da sem danes oddala za matične celice, prav tako sem šla dati kri za toxso, pa hemoglobin, pa hepatitisB...
Aja, pa da ne pozabim, dobila sem odločbo za denar od paketka...nisem pa še dobila odločbe za porodniško-ste ve to skupaj dobile???
Hvala za odgovor...
Lep dan vam želim...jst grem sedaj s kolegico na kavico.